2777
2789
عنوان

جهاز خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 45 پست

تا شوهرت به رو میاره بگو خواهرم خودش خریده تامام 

طلبکاره مگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خوب ربطی نداره منم خودم جهاز هیچی نیاوردم ولی خواهرهام کل جهاز بردن والا متلک نشنیدم همسرم گفت مهم خودت هستی که خیلی با ارزشی

۶تا النگو یه سرویس با انگشتر داشتم همین خونه بابام

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم‌پدر و مادر برای بچه هاشون باید کاملا مساوی برخورد کنن.. ولی اگر خواهرت از پول خودش خرید کرد ...

ن خیر روز ب روز همه چ پیشرفت میکنه 

روز ب روز چیز های جدید میاد ت بازار مثلا چند سال پیش مبل مد نبود الان چند سال مد شده یعنی باید ب دوماد جواب پس داد دوماد چیکاره ی 

ن خیر روز ب روز همه چ پیشرفت میکنه  روز ب روز چیز های جدید میاد ت بازار مثلا چند سال پیش مبل م ...

چند سال پیش مبل نبود؟!

والله تو شهر ما خیلی وقته مبل اومده!!

در ضمن بحث جواب دادن به دوماد نیست.

بحث برخورد مساوی با فرزندان هست  

چند سال پیش مبل نبود؟! والله تو شهر ما خیلی وقته مبل اومده!! در ضمن بحث جواب دادن به دوماد نیست. ...

ببین حداقل 10 سال مد شده دیگه نه 

مثلا 20 سال پیش مد بود؟؟ من دارم از این لحاظ میگم دوماد حق دخالت نداره ت این جور کارا 

بعدشم توی قانون پدر وظیفه نداره برا دختر جهیزیه بخره مرد باید همه چیزو خودش فراهم کنه

عزيزم مشكل شوهرته

من شب بله برون بحث جهيزيه شد بابام گفت در حد توانم ميدم 

شوهرمم گفت باشه واسه جهيزيه ميرفتم خريد همش زنگ ميزد چيزاي گرون برندار بابات گناه داره هر چي هم نخريد خودم ميخرم

منم يواشكي خانوادش بردمش سرويس خواب و جا كفشي، زير تلوزيون... اينارو خريد اما خانواده اش نميدونن

كلي هم چيزايي مثل كتري برقي همزن چرخ گوشت

اينارم بعد ازدواج خريد 

خودش گفت كسي نفهمه واسه زندگي خودمونه

تازه گفت بابات لطف ميكنه كه اينارو واسه ما ميخره ... توقعي ندارم 

ميخوام بگم ميتونست شوهر منم تو چشمم بزنه يا منت سرم بذاره اما خداروشكر شوهرم خيليييييي منطقيه

الان خانواده تو هر چه در توانش بوده داده شوهرت نبايد حرفي بزنه

تازه خانواده شوهرمم دو سه بار تيكه انداختن كه مثلا فلاني ٣ دست قابلمه داشته يا چرخ خياطي داشته.... يعني ميخواستن بگن تو نداشتي...

منم به شوهرم گفتم رفته بود خونشون كلي چي بهشون گفته بود ديگه از اون روز حرفي هم نزدن

الكي هم خودتونو ناراحت نكن

ببین حداقل 10 سال مد شده دیگه نه  مثلا 20 سال پیش مد بود؟؟ من دارم از این لحاظ میگم دوماد حق د ...

من ۳۰ سالمه از اول تو خونمون‌مبل بود

بعدم جهاز عرفا وظیفه خانواده زن هست...

الان شرایط فرق کرده هزینه زندگی واقعا بالاست!

دوماد بدختت گناه نکرده هم عروسی بگیره هم طلا بخره هم خونه داشته باشه هم جهاز بده؟!

ما خودمونم برادر داریم گناه نکردیم که‌پسردار شدیم!

به هر حال الان عرفا جهاز رو دخترها میخرن و دختری هم که جهاز نداره لطف کنه طلا و عروسی رو هم نخواد!