خانما خواهرم داره میره خونه بخت...پدر و مادرم همه چی براش گرفتن... خواهرم شاغله و خودش درامد داره و خیلی ها رو خودش گرفته اما پدر و مادرم هم در حد چهاز من حتی بهتر براش فراهم کردن.. نه اینکه حسودی کنم اما من خیلی چیزها رو بعد ازدواج خودم خریدم با حقوق شوهرم و. خواهرم هیچ کمبودی نداره... حس می کنم شوهرم از این موضوع میخواد برای من دردسر درست کنه... چون همش اشاره میکنه بعد ازدواج برام چی خریده... نمی دونم مقصر پدر و مادرم هستن یا طمع شوهرم.. واقعا کلافه م
وا چه ربطی به شوهرت داره هر دوره ای فرق میکنه نوع جهازدادن زمان شما اون امکانات داشتن اونقدر جهاز دادن الان شاید امکاناتشون بیشتر به خواهرت بیشتر جهاز میدن اینقد پررو نکنین شوهراتونو
خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهرت که گفت جلوش گارد نگیر بگو دستت درد نکنه نمیری الهی من قدر دادن زحماتت هستم
اگه گفت به اون دادن بگو بیشترشو خودش خریده اگه هم پدر مادرم خریده باشن چی کار کنم نمیتونم سرشونو ببرم که !خریدن دیگه خدا رو شکر ما بهتریم که خودمون خریدیم
عزيزم مشكل شوهرته من شب بله برون بحث جهيزيه شد بابام گفت در حد توانم ميدم شوهرمم گفت باشه وا ...
قدر شوهرت رو بدون و ان شاالله زندگی تون روز ب رزو بهتر باشه اما عزیزم خیلی بستگی داره ک مرد چ جوری باشه... والا شوهر من ی بشقاب هم نداشت با اینکه کارمند بود حالا شما شوهرت همه چی رو گرفته.. شوهر من رو خانوده ش پر می. کنن ک زنت چی داشت و چی نداشت
همین که ماخانمشون شدیم ازسرشون زیادیه جهازم وظیفمون نیست هرکس در حد وسعش یه چیزی میگیره والسلام.بی جا میکنه مردی که به خانم بگه هیچی باخودت نیوردی همین که قرار بشوریم بسابیم بچه بزاییم کلی لطف کردیم.