2777
2789
عنوان

جهاز خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 45 پست

وا چه ربطی به شوهرت داره هر دوره ای فرق میکنه نوع جهازدادن زمان شما اون امکانات داشتن اونقدر جهاز دادن الان شاید امکاناتشون بیشتر به خواهرت بیشتر جهاز میدن اینقد پررو نکنین شوهراتونو

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

اینجا دو تا موضوعه

مشکل شوهرته که میخواد سر این موضوع اذیتت کنه؟؟

یا خودت هم ته دلت حسادت داری؟؟

اگه مورد اول بگو تا هزارتا راه حل بزارم جلوت 

اگه دومیه که هیچی ندارم بگم جز اینکه خداراشکر کن شوهرت داشت و برات فراهم کرد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 93ازدواج کردم.. خواهرم هفته دیگه میره سر خونه زندگیش. والبته بدون مراسم و خودمانی 

خوب منم خواهرم چیزایی که به من دادن به اون ندادن ، من خودم شاغل بودم .

گناه من سادگی بود .

مگه میشه آدم ناراحت نشه ؟؟

شوهرت که گفت جلوش گارد نگیر بگو دستت درد نکنه نمیری الهی من قدر دادن زحماتت هستم 

اگه گفت به اون دادن بگو بیشترشو خودش خریده اگه هم پدر مادرم خریده باشن چی کار کنم نمیتونم سرشونو ببرم که !خریدن دیگه خدا رو شکر ما بهتریم که خودمون خریدیم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
من ۳۰ سالمه از اول تو خونمون‌مبل بود بعدم جهاز عرفا وظیفه خانواده زن هست... الان شرایط فرق کرده هز ...

پس الان پسرا میگن گرونی هستش نمیتونم طلا بخرم با عروسی انچنانی بگیرم و اکثرا هم خونه ندارن اونوقت نباید انتظار جهیزیه داشته باشن ولی ماشالا زبونشون دراز هست اکثرا میگن جهیزیه تکمیل باشه

پس الان پسرا میگن گرونی هستش نمیتونم طلا بخرم با عروسی انچنانی بگیرم و اکثرا هم خونه ندارن اونوقت نب ...

بیخود کرده دامادی که عروسی نگرفته و طلا نخریده و خونه هم نداره جهاز میخواد!

همچین کسی رو اصلا نباید زنش شد.

بیخود کرده دامادی که عروسی نگرفته و طلا نخریده و خونه هم نداره جهاز میخواد! همچین کسی رو اصلا نباید ...

خوب آخه زرنگ شدن فرضا نزدیک عروسی اینجوری میگن😁😁😁😡

پس الان پسرا میگن گرونی هستش نمیتونم طلا بخرم با عروسی انچنانی بگیرم و اکثرا هم خونه ندارن اونوقت نب ...

دقیقا شما درست میگین این روزا پسرا خودشون که هیچی ندارن بعدم انتظار جهزیه کامل دارن...

دقیقا شما درست میگین این روزا پسرا خودشون که هیچی ندارن بعدم انتظار جهزیه کامل دارن...

والا خانواده شوهر انتطار جهیزیه چندصد میلیونی دارن اما واسه یه طلا فرضا ۳۰ میلیون پول ندارن باید پسرشونو درک کنن دخترا

عزيزم مشكل شوهرته من شب بله برون بحث جهيزيه شد بابام گفت در حد توانم ميدم  شوهرمم گفت باشه وا ...

قدر شوهرت رو بدون و ان شاالله زندگی تون روز ب رزو بهتر باشه اما عزیزم خیلی بستگی داره ک مرد چ جوری باشه... والا شوهر من ی بشقاب هم نداشت با اینکه کارمند بود حالا شما شوهرت همه چی رو گرفته.. شوهر من رو خانوده ش پر می. کنن ک زنت چی داشت و چی نداشت 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

همین که ماخانمشون شدیم ازسرشون زیادیه  جهازم وظیفمون نیست هرکس در حد وسعش یه چیزی میگیره والسلام.بی جا میکنه مردی که به خانم بگه هیچی باخودت نیوردی همین که قرار بشوریم بسابیم بچه بزاییم  کلی لطف کردیم.