2777
2789
عنوان

کیا امشب با شوهراشون دعوا کردن؟

3659 بازدید | 191 پست

بیاین بگین کیا امشب با شوهراشون دعوا کردن؟ سر چی بوده دعوا؟ کیا از دست شوهرشون خسته شدن؟

بگین میخوام بدونم که تنها نیستم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

ما معمولا روزای تعطیل دعوامون میشه 😕

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من ی مدت خیلی دعوا میکردیم با شوهرم خسته شده بودم دیگه ازشم متنفر میشدم تا چن روزی ولی الان خداروشکر یمدته دعوا نمیکنیم

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز دعوا نکردیم ولی چون سابقه مون خرابه هنوز وقت هست  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خانم هایی که باشوهراتون مشکل داریدغسل اویس قرنی کنیدرابطتون باشوهراتون خوب میشه

یعنی چی املاش چجوریه؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ما بیشتر دعواهامون سر بچه هاست مثل امشب!. اخلاقش یجوریه با پسرم ک دوسالشه بازی میکنه ب دخترم ک میرسه همش داد و کتک و دعوا بعدشم میگه من با اون بازی میکنم ک گریه نکنه و جیغ نزنه وگرنه هیچکدومتون برام فرق ندارین. بعدم دخترم بغض کرد و گریه. خیلی دلم برا دخترم سوخت منم باهاش دعوا کردم ک چرا بین بچه ها فرق میزاری

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
😤😤😤

چی شده؟ بگو تا آروم بشی