2777
2789
عنوان

فک کنم مریضی چیزی دارم

120 بازدید | 13 پست

بچه ها من توی دلم درد میکنه بعضی موقع ها هم حالت تهوع هم دارم بعدشم هر کی منو دیده میگه چقد لاغر شدی با اینکه خودم چیزی حس نمیکنم ولی همه میگن لاغر شدی 

ب نظرتون اینا عادیه؟ استرس دارم مریضی داشته باشم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مشکل معده داری یا استرس و تنش زیاد بابت ی قضیه یا ام تیروییدت رو باید ی چک کنی  از این حا ...

از معده میشه من رفلاکس معده داشتم الانم ی چیز تند و.. غیره میخورم معده درد میکنم

من وقتایی که استرس دارم و عصبی میشم اینطوری میشم

استرس نداشتم تازگیا 

الان یهو ب ذهنم رسید نکنه مریضی بدی باشه 

آخه من در مورد مریضی ها ت نت زیاد میگردم نوشته بود خود ب خود لاغر شدن سرطانه😐

از معده میشه من رفلاکس معده داشتم الانم ی چیز تند و.. غیره میخورم معده درد میکنم

بله میشه

بچه جون اولین علامت دور از سرطان این نیست ک وزن کم کنن😂😂😂اگر این طور بود همه نمیفهمیدن سرطان دارن ب نظرت؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
بله میشه بچه جون اولین علامت دور از سرطان این نیست ک وزن کم کنن😂😂😂اگر این طور بود همه نمیفه ...

خو ی لحظه استرس گرفتم 😂😂ولی مرسی باید ی نفر قانعم می‌کرد ک کردی ب اطرافیانم نمیتونستم بگم چون میترسیدم ذهنشون درگیر شه

خو ی لحظه استرس گرفتم 😂😂ولی مرسی باید ی نفر قانعم می‌کرد ک کردی ب اطرافیانم نمیتونستم بگم چون میتر ...

ببین کسی ک سرطان داره

مثلا ب سری سرطان ها اگر حاد باشن خون ریزی دارن مث مثانه رحم و..

ی سری سرطان هارو دکتر اول از روی الگوهای خونی(ازمایش خون میدن) اولش مشکوک میشه.

درسته در طول پروسه درمان کسی ک سرطان داره لاغر ممکنه بشه (میشه)ولی ن ک زارتی اولین علامت باشه😂اول معدتو چک کن بعد ی دکتر غدد برو

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
استرس نداشتم تازگیا  الان یهو ب ذهنم رسید نکنه مریضی بدی باشه  آخه من در مورد مریضی ها ت ...

ببین من یه ماه استرس داشتم و عصبی شدم تقریبا مثل افسرده ها تقریبا ۵ کیلو کم کردم کل سیستم  بدنمم بهم ریخت مثل کلیه و قلبم۱

روزهای خوب در راه اس