2777
2789
عنوان

زن عموی بدجنس من

133 بازدید | 7 پست

بچه ها پارسال زن عموی من سر مسئله ی چرتی با مامانم دعوا کرد مامان من تا الان که 40 سالشه با کسی درگیر نشده و همه مامان منو میشناسن

وقتی مامانم جوان بود با عموم به مامانم خیلی بدی کردند

زندگیشو جهنم کردند پارسال به خاطر وسایلی که مال ما بود با مامانم دعوا کرد من رفتم اونارو از هم جدا کنم که با صدای بلند به من گفت بی حیا همه ی همسایه ها شنیدند فحش های خیلی بدی داد مامانم رسما دیوونه شد من شوک شده بودم 

آخه چرا باید به یه دختر نوجوون همچین حرفی بزنه؟

منی که تا حالا دست پسری بهم نخورده؟

اونو سپردم به خدا

ولی از کاراش دست نکشید به بابام گفت دخترت به من فحش های بدی داد منو زد 

همشون دروغ بود

بعد چند ماه شنیدیم با دختر عمه ی مجردم هم دعوا کرده و به اونم حرف های بدی زده

و پاییز شنیدیم دختر عموم(دختر همون زن عموم)که  17 سالشه با یه مرد 35 ساله ازدواج کرده

قرار بود عروسیشون تالار باشه ولی الان نمی تونند پول اورکست رو جور کنند 

جالبه بابام ضامن وامشون شده

عروسی خونه هست از  ظهر تا بعد از ظهر ساعت 6😑

شوهر دختر عموم پولدار هم نیس کارگره 

آرزویی که واسه من کرد سر دختر خودش اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نشیا اما تو دعوای بزرگترا خودتو قاطی نکنی بهتره. برا خودت میگم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

دختر گل من همسن مامانتم. کل این ماجراها خیلی داغونه. همه ی دعواهایی که نام بردی و اون فضایی که دختر سن کم با سن بالا ازدواج می کنه. کلا همه اش سطح پایینه. خودتو درگیر مشکلات مامانت نکن. یکهو می بینی تو هم شدی یکی از اونا. بکش خودت رو کنار. مشغول درس و دوستای همسن خودت باش. این فضا به کل مسموم هست. ازش طرف حق علیه باطل بیرون نمیاد. 

هیچوقت بدبخت شدن کسی رو پیگیر نشو حتی اگه آدم مصخرفی باشه

تموم انرژیت رو بزار روی بهتر شدن و خوشبختی خودت

بعد ببین چطور اتفاق میفته و هر قدمی که برمیداری ده قدم میری جلوتر

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)