2777
2789
عنوان

خانمای شاغل میشه بیاید کمک 🥲🥲

632 بازدید | 65 پست

(اول بگم من مجردم و دانشجو)

قبلا زبان درس میدادم اموزشگاه ولی علاقه نداشتم کاراموزی داروخونه هم رفتم حتی پیشنهاد همکاری هم داد دکتره ولی باز شغل مورد علاقم نبود و محیط کارش خیلی مذهبی بود

و طی این دو سه سال فهمیدم ک روحیه خیلی حساسی واسه کار بیرون دارم تا صاحب کارم بگه بالا چشت ابروعه بهم برمیخوره هی فکر و خیال میکنم و بزرگترین معضلم هم ک صبح زود بیدار شدنم بود

با خودم گفتم بذار برم پی علاقم 

من عاشق میکاپم دورشو رفتم وسایل خریدم الان فعلا دارم ی سالن ازمایشی میرم ولی بدم اومده حتی دیگه دست و دلمم نمیره ک برا خودم ارایش کنم چون فهمیدم کاری ک عاشقش هم باشی بعد ی مدت تکراری و خسته کننده میشه

میخوام دیگه هیچوقت سر هیچ کاری نرم چون هم فهمیدم روحیم چطوریه هم از یه روتین ک هر روز تکرار بشه بدم میاد

دلم میخواد صبحا برم پیاده روی عصر برم باشگاه واسه خودم باشم 

اینو ادمی داره میگه ک خودش همیشه چ توی سایت چ توی دنیای واقعی ب همه خانوما میگفت مستقل باشید🥲

میخوام ارشد بخونم و با همین ۴_۵ تومن پول ماهانه ای ک بهم خانوادم میده سر کنم🥲

تصمیم مسخره ایه؟ 

ببخشید یکم طولانی شد مرسی بابت نظراتتون پیشاپیش

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا زندگی روتینههر روز پیاده روی رفتن و عصر باشگاه رفتن هم روتینهبستگی به روحیت داره شاغل بودنمن شاغ ...

اره اونم روتینه ولی خب چون قرار نیست بابتش پول بگیرم و سوال جواب شم استرس نداره و شیرین تره🥲

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

اره خوب نیست تصمیمت 

پیاده روی و همه چی یک روتینه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره تصمیمت مسخرسارشد بی فایده...خودتو ازین تنوع طلبی بی خودی نجات بده

خب حداقل سرم گرمه با درس 🥲و اره واقعا تنوع طلبم ولی خب کاریش نمیشه کرد 🤦🏻‍♀️

نمیدونم. اما احتمالا ازین روش هم به زودی خسته بشی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اول این که مربع نوعی مستطیل استدوم این که آره تصمیم بدی هست این که رو جیب خانوادهرحساب کنی و چشمت به ...

😂😂😂

نه دیگه ضلعاش برابره 

خب اخه آدمه کار بیرون نیستم چکار کنم🤦🏻‍♀️

اره خوب نیست تصمیمت پیاده روی و همه چی یک روتینه

اره ولی حداقل استرس نداره و نمیخواد زود بیدار شی صبحا یا مثلا جواب پس بدی ب بالا دستیات

بنظرم که اصلا تصمیم خوبی نیست‌. کارکردن همینه، باید تحمل کرد.

فردا ازدواج کردی و همسرت بهت پولی نداد میخوای چطور نیازهاتو برطرف کنی؟ 

من یه پیشنهادبراتون دارم. شما نیاز به کارتوخونه دارید که تایمش دست خودتون باشه. تاحالا به ترید فکرکردید؟ خریدوفروش سهام و ارز دیجیتال و بورس

اگه میخوای تو نت ویدئو ببین از پااااااایه. ببین علاقه مند میشی یانه

دردم از یار است و درمان نیز هم
نمیدونم. اما احتمالا ازین روش هم به زودی خسته بشی.

یک ماهه اینکارو میکنم خیلی خوبه اصلا باشگاه عالیه🥲صبح دیر پاشدن بی نظیرههه🥲

بنظرم که اصلا تصمیم خوبی نیست‌. کارکردن همینه، باید تحمل کرد. فردا ازدواج کردی و همسرت بهت پولی نداد ...

خیلی شغل خشکیه🥲بعد اصلا من این میکاپ و که کشته و مردش بودم تهش اینطوری شد الان ب زور به صورت خودم ی کرم میزنم حوصلشو ندارم ترید و اینا ک بماند