2777
2789
عنوان

دخترایی که دوس پسر دارین یا داشتین ازدواج کردین بیاین😄😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 100 پست
بعضی تاپیکارو میخونم میگم چقد احمق بودم اون موقعیتای خوبو واس دوستی رد کردم  چراهمه با رلشون ا ...

واقعا همه چی برعکس شده دیگه 

ادم خوبش پیدا بشه انشاالله برات😍😍😍

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامنی؟ من چی گفتم مگه🙁🙁🙁

ن عزیزم چیزی ب تو نگفتم میگم اگه با اسی حرف داشتی میرفتی خصوصی بهش میگفتی چیز بدی ب شما نگفتم چ چیز بدی گفتم

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
ن عزیزم چیزی ب تو نگفتم میگم اگه با اسی حرف داشتی میرفتی خصوصی بهش میگفتی چیز بدی ب شما نگفتم چ چیز ...

اهان ببخشید فکر کردم بی اعصاب اینا بامنی ببخشید واقعا 

سو تفاهم شد😂😂😂😂

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
فدات عشقم یکم دیر پیدات کردم ولی خیلی دوس دارم بدونم چجوری عاشقت شد😉

داستانش درازه فقط خلاصه این که من یه مدت به خاطر استرس کنکور افسردگی گرفتم حدودا از 15 سالگی تا ۱۸ سالگیم بعد به گفته یکی از دوستام یه روان پزشک و معرفی کرد ولی من نمی رفتم  چون خودم روانشناسی میخونم مغرور شده بودم که اگه نیاز به درمان باشه خودم خودم و درمان میکنم  اما دیگه مامانم مجبورم کرد برم حدودا یک سال تحت نظر بودم توی این رفت و ادم ها که میرفتم مطب دکترم همسرم و دیدم که پسر خاله دکترم بود😁 بعد از این که من افسردگیم خوب شد سر درد شدید گرفتم چون به دارو ها اعتیاد پیدا کرده بودم دکترمم یه فوق تخصص مغز و اعصاب معرفی  کرد که همون پسر خاله اش بود 🤭 من دوباره شیش ماه تحت نظر بودم که همش الکی بود با همون جلسه اول اوکی شده بودم بعدا اعتراف کرد می خواسته من بکشونه مطب که دیگه توی طول درمان مخش و زدم 😝😝😂😂😂😂😂😂 

داستانش درازه فقط خلاصه این که من یه مدت به خاطر استرس کنکور افسردگی گرفتم حدودا از 15 سالگی تا ۱۸ س ...

😂😂😂عشقتون پایدار😘

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم