دوستان ببینید من یه اخلاق خاصی دارم که از بچگی باهام هست و نمیشه ترک اش کنم عادت شده من جنس مذکر از کنارم رد بشه سرم رو پایین می اندارم و اصلا به صورت طرف نگاه نمی کنم
یا مثلا از دم در کلاس میرم داخل اگر یک اقا بخواد وارد بشه همراه من و احتمال تماس شونه ها بهم باشه اصلا همراه اون اقا وارد نمیشم صبر می کنمطرف بره بعد من میرم داخل کلاس
اصلا با اقایون کلاس حتی کوچکترین صحبتی نکردم و نمی کنم
برعکس ارتباطم با خانم های کلاس صمیمی و دوستانه هست
(دوستای گلم نگفتم اینا ویژگی خوبی هست گفتم که فقط خصوصیات اخلاقی بنده رو بشناسید)
چندین بار اکیپ پسر ها از قصد جوری که بنده بشنوم با صدای بلند پشتم حرف می زدن مثلا می گفتن بنده عصبی هستم و نمیصرفه و از این حرفا که متوجه منظورشون نشدم البته جوابشون رو به هیچ عنوان بخاطر شخصیت خودم ندادم
خلاصه امروز من و دوستم داشتیم از در کلاس رد می شدیم ک بریم بیرون یک پسر همکلاسی داشت می امد داخل بعد بنده رفتم کنار تا ایشون رد بشن تا من بعدش رد بشم و سرم پایین بود
ایشون جلوی من با انگشت به من اشاره کرد و به دوستم گفت( دوستت چرا اینجوریه؟منظورش چی بوده مگه من چجور ادمی هستم)😐😑
البته این جز اکیپ همون افراد هست ک گفتم لطفا نگید چرا تاپیک زدم چون فکرم درگیره مگه رفتار من از نظر بقیه چجوریه ک اینجوری گفته
به نظرتون منظورش چی بوده؟