2777
2789
عنوان

کد بانوهای اشپز+عکس آشپزیاتون

880 بازدید | 57 پست

سلام دخملاااا تولوخدا عکس تزیینات و غذاهایی ک پختینو بفرستین من ایده بگیرم هیچی بلد نیستمممممم 

وتو این کرونایی هم نمیتونم برم کلاس تا چند ماهه دیگ میخام برم  سره زندگی  خودم هیچی هم بلد نیستم عکس تزئیناتونو بدید اونایی هم ک تو پختن کیک مهارت دارن رمز کار و  خوب شدن کیکشون چیه من یا خشک میشع یا میسوزه یا نپختس😭😭😭😭😭

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱

به نطرم برای غذا،چند تا غذای اصلی و مهم و یادداشت کن،از بقیه دستور پخت بگیر و امتحان کن،بعد برو سراغ دسر و چیزای دیگه

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب مستطاب آشپزی نوشته ی نجف دریابندری و فهیمه راستکار رو بگیر بخون

شاهکاره

هم دستورهای خیلی خوب و کاربردی داره هم چون دو طرف نویسنده و مترجمن خیلی عالی و با جزییات همه چیزو توضیح دادن. بهترین کتاب آشپزی ایه که تا حالا داشتم. دستورهاش خیلی خوبن.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.