2777
2789

چندوقته اقدامین 

چ کارایی کردی از لحاظ تغذیه دارو

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

۶ ماه اقدام 

عمل لاپاراسکوپی برای کیست و چسبندگی +لتروزول و hmgوhcgو دوفاستون و استرادیول برای ۶ ماه 

خسته و ناامید .

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت ازلطف خدا ناامید نشید من ۱۰سال ناامید بودم چون پلی کیستیک شدید بودم و شوهرم واریکوسل داشت ..هر کاری کردیم نشد ک نشد ..دوساله بیخیالش شدم و تازه فهمیدم ک باردارم..از ته دلم ارزو میکنم ک هیچکدومتون حسرت بچه رو دلتون نمونه ..بحق این عید و جد بچم ک طباطبایی هستش  از خدا میخام هرکی این پستو میخونه خدا یه بچه سالم تو دامنش بزاره ..

برای سلامتی نی نی منم یه  صلوات مهمونم کنید

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
۶ ماه اقدام  عمل لاپاراسکوپی برای کیست و چسبندگی +لتروزول و hmgوhcgو دوفاستون و استرادیول برای ...

الهی عزیزم ناامید نباش فقط ی نگاه خدا معجزه س برای ماه ایشالا نتیجه بگیری 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من خیلی دوست دارم اینجاباشم ولی شوهرم نمیخواداقدام کنیم

چرا

هیچ وقت ازلطف خدا ناامید نشید من ۱۰سال ناامید بودم چون پلی کیستیک شدید بودم و شوهرم واریکوسل داشت .. ...

صلوات فرستادم برات عزیزم خدا براتون حفظش کنه ممنونم برای دعای خیرت😍❤️

الهی عزیزم ناامید نباش فقط ی نگاه خدا معجزه س برای ماه ایشالا نتیجه بگیری 

ممنونم عزیزم توکل به خدا .ایشالا خدا به همه منتظرا فرزند سالم عطا کنه

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹