2777
2789
آهان ممنونم جوابم دادی عزیزم ان شاالله همیشه سالم وتندرست باشی. عمل مش گذاشتی یابخیه جذبی یالیزر؟ یک ...

بخیه جذبی، افتادگی رحم اینجوری عمل میشه که رحم را بالا میبرن و به عضلات پشت شکم دوخته میشه و کانال واژن رو تنگ میکنن که رحم پایین نیاد ، مشکل اصلی من افتادگی رحم به خاطر فشار زیادی که در زایمان اول (طبیعی) داشتم ایجاد شده بود !!!

دکتر میگفت مثل زن ۶۰ ساله ای که هفت هشت تا زایمان داشته شدی، اینقدر افتادگی بدی داشتم چون بیمارستان دولتی رفتم و دکتر ناشی برش زیاد و بدی زده بود و با اینکه درد نداشتم و هفته ۳۶ بودم ، آمپول فشار زدن بهم ...

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب چشم دیدم اونا ک سز میکنن بچه هاشون از هوش بالاتری برخوردارن .تا طبیعی . من خودم طبیعی بدم میاد ...

یعنی هرکی طبیعی زایمان کرده بچش خنگه؟؟؟؟آخه این چه دلایلیه میارین؟؟؟میخواین یه چیزی روخوب جلوه بدین بقیه روخراب نکنیدحداقل هوش بچه یه چیزژنتیکیه به نحوه زایمان چه ربطی داره؟؟؟یکم مطالعه کنیدبدنیست به خدا😑😑😑😑

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
یعنی هرکی طبیعی زایمان کرده بچش خنگه؟؟؟؟آخه این چه دلایلیه میارین؟؟؟میخواین یه چیزی روخوب جلوه بدین ...

نگفتم خنگه ... چرا حرف میذاری تو دهنم راست میگن والله حرفو هر جور دوست دارید برداشت میکنید من گفتم من دیدم تیز هوش ترن اونا ک سز شدن . ولی میگن طبیعی تیز هوش تره من ب شخصه قبول ندارم اینو  .من ن زایمان کردم ن سز . ولی هر دو گزینه رو دیدم . جفتش ی بدبختی داره جفتش درد داره . طبیعی موقع زایمان . سز بعد زایمان . من اگر بخوام چیزی رو جلوه بدم خوب مطمئن باش شیر ندادن ب بچه رو خوب جلوه میدم چون ماها ن غذای سالم میخوریم ن با این وضع گرونیا چیز مقوی تا میتونیمم حرص و جوش میخوریم پس شیریم ک ب بچه میدیم شیر حرص و جوشه بدرد نمیخوره .من خودم همسرم میگ بچه دار شدی حق نداری طبیعی بیاری ... خوشم نمیاد . 

من ب چشم دیدم اونا ک سز میکنن بچه هاشون از هوش بالاتری برخوردارن .تا طبیعی . من خودم طبیعی بدم میاد ...

اولا بعد طبیعی گشاد نمیشه ادم دوما من بچم اتفاقا خیلی باهوشه هیچ ربطی نداره اینایی که گفتی

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
اگه کسی بگه مشکل مالی اونم خیلی شدید بد باشه مشکل مالیش درک میکنم ...چون واقعا خدا روزی بچه هام قبل ...

ی جورایی حرفات قبوله عزیزم ولی ماباحقوق5تومن چیشوکرایه خونه بدیم چیشوخوردوخوراک بدیم چیشورخت ولباس کنیم چیشوپس اندازکنیم چیشووووقسط بدیم؟کل حقوقمون میره قسط و....

والاخوبه که ادم بچهاش زیادباشن ک تنهانباشه.دوتادخترداری عزیزم؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
اولا بعد طبیعی گشاد نمیشه ادم دوما من بچم اتفاقا خیلی باهوشه هیچ ربطی نداره اینایی که گفتی

فعلا ک مادرم طبیعی زایمان کرده بود و مجبور ب عمل شد ن تنها زایمان طبیعی باعث گشاد شدن میشه باعث افتادگی هم میشه ب مرور زمان اگر بیش از یکی بیاری ... ب هوش بچه کار ندارم نظر شخصی خودم رو گفتم و نسبت ب اون چیزی ک دیدم گفتم . 

فعلا ک مادرم طبیعی زایمان کرده بود و مجبور ب عمل شد ن تنها زایمان طبیعی باعث گشاد شدن میشه باعث افتا ...

عزیزم من دوتا زایمان طبیعی داشتم هر بدنی متفاوته و وقتی منو بخیه کردن به حدی بودم که بعد اولین رابطه بعد زایمان حس کردم بکارت دارم! البته دکترمم عالی بود همیشه دعاش میکنم. 

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
منم همين نظرو دارم يعني تموم خانوما اونور آب گشاد شدن؟؟اونا كه در موارد خاص سز ميشن نه مثل اينج ...

خدا قدرت اینم به مردا داده که مثل زمان قدیم برن خرس شکار کنن چرا نمیرن عزیزم من کاری به طبیعی وسزارین ندارم کدوم خوبه یه خانم حق انتخاب داره به خصوص تو کشور ما که تو زایشگاه خیلی بد رفتار میکنن من خودم اولی را طبیعی بودم دومی را سز انقدر بد تو اولی برخورد کردن که دومی را سز انتخاب کردم

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
خانوما من با یک خانوم ماما از استرالیا حرف میزدم، با تعجب زیاد از من پرسید که راسته که اینجا همه سزا ...

وبه شرطی که ماما ها تو ایران یه کم وجدان داشته باشن

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
بخیه جذبی، افتادگی رحم اینجوری عمل میشه که رحم را بالا میبرن و به عضلات پشت شکم دوخته میشه و کانال و ...

آخه شنیدم دور ازجونتون، عمل افتادگی رحم ومثانه امکان عودش زیاده. براهمین پرسیدم ازتون. من افتادگی مثانه دارم. میترسم برم عمل. منم بیمارستان دولتی بودم وزن بچهام بالابود

آخه شنیدم دور ازجونتون، عمل افتادگی رحم ومثانه امکان عودش زیاده. براهمین پرسیدم ازتون. من افتادگی مث ...

من که وزن بچه ام ۲۸۰۰ بود 😒

اگر بعد عمل درست مراقبت کنی عود نمیکنه اگر هم برگرده کمی برمیگرده ولی بهتر از عمل نکردن هست 

من دیدم کسانی که حتی زایمان طبیعی نداشتن ولی افتادگی داشتن چون عضلات کف لگن بر اثر بارداری، کار زیاد و سنگینی بلند کردن هم دچار افتادگی میشه، ولی مهم‌ترین و اصلی ترین عامل زایمان طبیعی هست ☹️ 

دیگه بعد عمل باید روی زمین نشینی (فقط مبل و صندلی) روی زمین نخوابی( فقط تخت) توالت ایرانی نری ، سنگینی بلند نکنی، بعضی ورزش ها مثل طناب زدن و پریدن و ... انجام ندی و ... 

تحمل و مشکلات افتادگی هم زیاد و سخته ، دیگه خودت میدونی چی بگم. عمل سختیه ولی میرزه به نظر من 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
من که وزن بچه ام ۲۸۰۰ بود 😒 اگر بعد عمل درست مراقبت کنی عود نمیکنه اگر هم برگرده کمی برمیگرده ولی ...

شما کگل هم کارمیکنی؟ افتادگی مثانه من شدید نیست امیدوارم بالیزر درمان شه. الان کگل میرم همش به امیداینکه عضلات قوی شه بالابکشه. من دوتاطبیعی آوردم بیمارستان دولتی. باوزن 3900و دومی 4300کیلو. 

ی جورایی حرفات قبوله عزیزم ولی ماباحقوق5تومن چیشوکرایه خونه بدیم چیشوخوردوخوراک بدیم چیشورخت ولباس ک ...

شما هم دلایلی برا خودتون دارین درسته ..ولی من و همسرم همیشه ۳تا بچه رو دوست داشتیم ...گلم تا یه ساعت پیش ۲تا دخترم داشتیم الان فهمیدیم که ۳تا دختر داریم😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊