2777
2789
همه متخصص های زنان و زایمان خودشون بخوان زایمان کنن سزارین میکنن ، هیچکدوم طبیعی زایمان نکردن ، فقط ...

خیر سرشون قانون زایمان طبیعی گذاشتن بصورت رایگان انجام بشه. مث موش آزمایشگاهی آدم بره زیر دست دانشجویا پدرش دربیاد

اولا تهمت چیو زدم؟ دوما از کجا میدونی من سز کردم یا نه ؟ همه اینجا دارن میگن با طبیعی تنگ تر شده غیر ...

اول گفتم منظورم به اونایی هست که سز کردن میگن طبیعی گشاد میشن شما رو ریپلای کردم..

تنگ بودن شاخ بودن نیست منظورم اینه وقتی اطلاعی ندارن از زایمان طبیعی الکی واسه خودشون نطق میکنن!! حتی میان میگن همه اونایی که طبیعی کردن گشادن و افتادگی رحم دارن!! خب الان بیمارستانها پر امکانات مگه قدیمه که همینجوری زایمان کنن.. هرکی خودش میدونه چه سختیایی کشیده و چه وضعی داره نباید بیاد واسه دیگران نسخه بپیچه

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل بحث علمیه توقع نداشته باش که همه مطالعه و اطلاعاتشون کافی باشه این ها عوام هستن خب درصد کم ...

خب الان حرف هایی که شما میزنی منبعش چیه ؟

بجای بحث کردن با عوام منبع حرفاتون رو بذارید که دیگه بقیه متوجه اشتباهشون بشن.اسم کتاب و مقاله هایی که خوندین در این رابطه رو بگید یا از مطلب مورد نظر تو کتاب عکس بذارید

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

آی آدمها ..... کی میخوایم متوجه بشیم هر انسانی سیستم بدن خودشو داره و عکس العمل متفاوتی هم نشون میده. همین ترک شکم خیلی از افراد اصلا ترک نیمخورن اما یکی مثل من از اخر ماه سوم ترک میخوره

تنگی و گشادی و افتادگی رحم و بواسیر و.... همه به خود شخص بستگی داره. اصلا نمیشه به دو دسته طبیعی و سزارین تقسیمشون کرد

اول گفتم منظورم به اونایی هست که سز کردن میگن طبیعی گشاد میشن شما رو ریپلای کردم.. تنگ بودن شاخ بود ...

عزیزم من علاقه ای به ادامه دادن این بحث بیهوده ندارم فقط این و میدونم که اینجا کاربرا از روز حس رقابت یه حرفایی میزنن که منطقی به نظر نمیرسه 

لطفا ریپلای نکنید

پس نتیجه می گیریم گشاد شدن شایعه ای بیش نیست بلکه با زایمان طبیعی میتونید تنگ ترم بشید طبق روایات نی ...

ممکنه‌ دوست من میگه جمع تر شدم. جاریم بواسیر گرفت. بستگی به قدرت ترمیم بدن هر زن داره

خير خون نمياد

مال منم نیومد ولی من نمیدونم پردم چه شکلی بوده و همسرم بعضی مواقع بهم میگه بهت شک کنم من میمیرم 

خدا شاهده من با هیچ کس‌ نبودم و حتی دوس پسرو این چیزا هم نداشتم 😔

من زایمان اولم طبیعی بود خیلی سخت زایمان کردم و افتادگی شدید رحم و مثانه گرفتم که ۳ سال بعد از ...

عزیزم افتادگی رحم ومثانه عمل کردی؟ راضی هستی؟ منم مشکل دارم. خیلی نگرانم میگن بعدازعمل امکان عود زیاده. میشه راهنمایی کنی لطفا؟ 🙏🙏

همه متخصص های زنان و زایمان خودشون بخوان زایمان کنن سزارین میکنن ، هیچکدوم طبیعی زایمان نکردن ، فقط ...

اخ گفتي عزيزم چندساعت استرس ودرد وفشار كه بعضياخون ريزي شديد بعضياضربان بچه ميوفته باوكيوم بچه روناقص ميكنن كه توهمين سايت بيچاره بچه يكي ازكاربراروفلج مغزي كردن 😢😢يااينكه همشون شيرخشك ميدن دكترابه بچه شون بعدميگن شيرمادرخاصيت همش خودشون كاري كه راحته روانجام ميدن من خودم بيمارستان دولتي بودم يعني ميگفتن بميره فقط طبيعي بياره خيرنديده ها

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
اخ گفتي عزيزم چندساعت استرس ودرد وفشار كه بعضياخون ريزي شديد بعضياضربان بچه ميوفته باوكيوم بچه روناق ...

بله قطعا اگر سزارین بد بود ی متخصص خودش اینو بهتر میفهمید و طبیعی زایمان میکرد 

فکر کنم دیگه همه شنیدن که همه متخصصین زنان و زایمان خودشون سزارین رو انتخاب میکنن

خب لابد ی مزیتی داره دیگه !! 

الان هم بخاطر قانون بقیه رو مجبور میکنن طبیعی زایمان میکنن مگر اینکه بخوای بری بیمارستان خصوصی ، قبلا مثلا ده ، ۱۵ سال پیش خیلی ها سزارین انتخاب میکردن چون اجباری در کار نبود

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
وای طفلی ....ولی خب طبیعی اونقدر فواید داره که بگم تموم شدنی نیست .. من خودمم خر سه بچم سزارینم ... ...

من ب چشم دیدم اونا ک سز میکنن بچه هاشون از هوش بالاتری برخوردارن .تا طبیعی . من خودم طبیعی بدم میاد هم بخاطر گشاد شدن . هم تحمل درد ندارم .ب نظرم فرق چندانس با سز نداره فقط تفاوتش اینه ک بعد سز کمردرد داری دیگ 

بحث زایمان طبیعی و سزارین، بابا طبیعی پدر آدم در میاد دیگه حالا هم هی میگن بخیه میزنن فلان ،فکر کن یه دقیقه .آدم میمیره و زنده میشه بچه رو از اونجا در میارن بعد بخیه میزنن.

میگن خارج همه طبیعی عمل میکنن اونجا از بیست و هفت ماهگی جلسه ی آمادگی برات میذارن ،زایمان توی آب گرم و کلی روش داره نه ایران که میدن تازه بعضیاشونو دست دانشجوها

منم دو تا زایمان طبیعی داشتم بعد از اولی مشکل خاصی نبود ولی بعد از دومی خودم احساس خوبی ندارم ولی همسرم هنوز حرفی نزده اگر اعتراض کنه حتما عمل میکنم 

متاسفانه زایمان دومم رو بیمارستان دولتی رفتم کارشون خوب نبود