پس طرفش نرو عزیزم.من خودم از سزارین خیلی میترسیدم گفتم حالا طبیعی یه چیزیه خدا قرار داده خودشم کمک میکنه.ولی یه جوری فشارم میفتاد تو زایمان باور کن یه بسته کامل خرما خوردم فقط بجز ابمیوه و چیزایی که اورده بودم.اخه قبلش میگن چیا باید داشته باشی.با هر انقباض صورتم مث روح میشد.البته واسه هر کی یجوره.من خواهرام یکساعته زایمان میکردن ولی من سخت بود زایمانم.اگه واقعا ترس داری برو سزارین شو با بیهوشی.انشالله که خیر پیش بیاد برات عزیزم
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
عزیزم برا من داستان شد خون نیومدنش،برا بستن دهن رفتم ،ک حتی بهم گفت با اینکه ازدواج کردی آسیب هم ندی ...
من شوهرم حرفی نزد ولی تا چند وقت هی میگفت حالا دیگه پارش میکنم😂 خیلی تلاشهای سفت و سختی میکرد تازه ول کن شده
تو چطوری همه فهمیدن داستان شد
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
ای وای الهی چقدر اذیت شدی پس برا همین بهشت زیر پاهاتون هست دیگه❤❤❤❤❤ ایشالا،ممنونم گلم
فدات شم.بهر حال خدا نعمتشو به اسونی نمیده به ادم. بازم خداروشکر.انشالله شمام هر نوع زایمانی قسمتت بود زایمان اسونی داشته باشی😘😘😘😘
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
منم سز خصوصی بودم والا الان ٧ ماهه هیکلم از قبلم رو فرم تر شده ...تازه من کلا نیم ساعت اول بعد بیحسی ...
شکل ظاهری شکمت بدجور شده یا نه فرقی نکرده؟
برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻♀️
بحث بی پایان گشادی یا تنگی بعد از زایمان و قانع نشدن هیچ کدوم از دو طرف اگر علمی و پزشکیش رو ...
منم همين نظرو دارم يعني تموم خانوما اونور آب گشاد شدن؟؟اونا كه در موارد خاص سز ميشن نه مثل اينجا كه دكترا واسه راحتيه خودشون طبيعيو زير سوال بردن...حتما خدا ميدونسته كه قدرتشو به همه خانوما داده...من دخترخالم بعد سه تا سز رفت عمل زيبايي انجام داد پس حرفتون درسته كه بارداري مشكل مياره نه نوع زايمان
شما طبیعی تو کشورای خارجو با ایران مقایسه میکنی!!کافیه فقط برخورد پرسنل زایشگاهو ببینی و...
دقيقا
اينجا خيلى كمك زن حامله نميكنن من يه فيلم از خارجيا ديدم واقعا ماما از جونش مايه گذاشت كه خانم رو پاره نكنه اما تو ايران ماشاءالله قيچى بدست وايسادن بالاسرت