2777
2789
عنوان

خیلی خیلی دلم گرفته خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 24 پست

استارتر عزیز کاملا حرفاتو درک میکنم

فقط ازت خواهش میکنم قبل هر اقدامی(دلسوزی، بحث یا هر کار دیگه ای) این تاپیک و تاپیک های بعدی استارتر رو بخون

واقعا خیلی خوب مدیریت کرده خیانت همسرشو

حق طلاقش رو گرفته ولی به خودش هم زمان داده تا بعد اون زمان طلاق بگیره

پیشنهاد میکنم بخونی حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داره خیانت میکنه هشت نه ساله کارش شده خیانت بایه زنه شوهردار ه چندساله هرکاری کردم ولی فایده ندا ...

چرا اونی که پیرت کرده .حالشو جا نمیاری چرا به شوهرش خبر ندادی .میدونی این کارت نه گناه نداره بلکن ثواب داره چه طور سکوت کردی😔😔😔به شوهرت نگفتی با ناموس مردم میچرخی خوشت میاد با ناموست بچرخن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
چرا اونی که پیرت کرده .حالشو جا نمیاری چرا به شوهرش خبر ندادی .میدونی این کارت نه گناه نداره بلکن ثو ...

فکر میکنی شوهرش نمیدونه این زن کارش همینه با شوهرمن تنها نیست ونبوده یع زن عرافیه که حد نداره اون ازخداشه که شوهرش طلاقش بده بیاد آویزون زندگی من بشع دوستم شوهرش بایع زن شوهردار خوب بود بع شوهرش گف شوهرش طلاقش داد اومد هووی دوستم شد دلت خوشع بخدا یا خداروشکر آدمای هرزه پست ندیدی تا درک کنی چی میگم 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
استارتر عزیز کاملا حرفاتو درک میکنم فقط ازت خواهش میکنم قبل هر اقدامی(دلسوزی، بحث یا هر کار دیگه ای ...

گلم چه جوری لینک میذاری؟؟؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
فکر میکنی شوهرش نمیدونه این زن کارش همینه با شوهرمن تنها نیست ونبوده یع زن عرافیه که حد نداره اون از ...

عرافیه چیه؟ چرا دلم خوشه .وقتی میبینم زنهای بساز اهل زندگی .بهشون ظلم میشه دلم میسوزه 😔😔مگه چی گفتم .ناراحتت شدم گفتم این طریقه رو بری شاید شرش کم‌شه

عرافیه چیه؟ چرا دلم خوشه .وقتی میبینم زنهای بساز اهل زندگی .بهشون ظلم میشه دلم میسوزه 😔😔مگه چی گفت ...

منم دلم بع حال خودم وامثال خودم میسوزه گاهی بع سرم میزنه منم خیانت کنم باز چشم بع بچه هام میوفته بیخیالش میشم گاهی هم میگم ولش کنم برم بازم چشم بع بچه هام میوفته میگم گناه اینا چیه گاهی هم میگم حداقل خودم وخالی کنم زنگ بزنم بع شوهرش بع سرم بندازم برم آبروشو ببرم بازم تهش میبینم دودش تو چشم خودم وبچه ها م میره 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
منم دلم بع حال خودم وامثال خودم میسوزه گاهی بع سرم میزنه منم خیانت کنم باز چشم بع بچه هام میوفته بیخ ...

خوب مستقیم این کارو نکن .یه کاری بکن که کسی نفهمه کار خودت بوده .ببخشید اینار کجا خیانت میکنن😔😔😔به خدا هرچی فکر میکنم نمیفهمم .چوب خدا صدا نداره یک نفر هم سر خودش این بلارو میاره .از پوله شوهرش میخوره با شوهر شما خوش میگذرونه این اونهارو باید ادب کرد ولی غیر مستقیم .نمیدونم یه نامه ای بنویس یا از بیرون زنگ بزن تعقییر صدا بده .