2777
2789
عنوان

چند سال بعد ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سال دیگه کرونا میره ک عروسی میکنی

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

من ۱۵عقدکردم 

سه ماه قبل ازسالگردعقدمون فهمیدم باردارم ۱۶سالم بود 

راضی ام که زودتربچه آوردم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

۲۶ساله عروسی کردیم ماه اول باردارشدم کلا پری نشدم بعدعروسی😐😐😂😂😂😂

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

۲۳عروسی کردم ۲۵سالگی بچه دارشدم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
دقیقا من از همین بیشتر  میترسم

اشتباه من نکن از شب اول اقدام کن .ای شاد خدا بهت بچه بده ب وقتش ولی نرفتی دکتر زنان ک ببینی چقدر سن ناباروری تو ایران اومده پایین .دختر 16ساله میخواد یائسه بشه نمیترسونمت ولی اگه موقعیت خوبه اقدام کن .

۲۶ساله عروسی کردیم ماه اول باردارشدم کلا پری نشدم بعدعروسی😐😐😂😂😂😂

😂😂اصلا رمانتیک نداشتین؟ فقط ۹ ماه؟

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

من ۲۳ ازدواج کردم ۲۶ بچه خواستم که نشد همه راهی رفتیم و خدا نخواست الانم ۳۶ سالمه و بچه ندارم و کلا دیگه بیخیالش شدیم به نظرم اگه بچه دوست داری و رو همسرت شناخت داری میدونی باهم تفاهم دارین و لازم نیست بیشتر بشناسیش سریع بچه دار شو اگرم نمیخوای حتما خودت و همسرت چکاپ شین بعد جلوگیری کنید

این نیز بگذرد...