2777
2789

یکم تعریف کنید ازش   

چطور بود 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

از چی برات بگم؟چی قبول شدی؟

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی برات بگم؟چی قبول شدی؟

از همه چیش     من هوشبری

میگم خوابگاه که داره درسته ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
از همه چیش     من هوشبری میگم خوابگاه که داره درسته ؟

آره گلم خوابگاه داره. بیمارستانم ببرنتون تجهیزات کامل میدن.ولی دانشگاه کوچیکیه خیلی گسترده نیست

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
آره گلم خوابگاه داره. بیمارستانم ببرنتون تجهیزات کامل میدن.ولی دانشگاه کوچیکیه خیلی گسترده نیست

شما چی خوندید ؟      خوابگاهش چطور بود ؟   البته الان که کروناست کسی خوابگاه نمیره     بعد یه سوال دیگه  باید هزینه غذا رو بپردازیم یا خودمون باید تهیه کنیم ؟

بسلامتی عزیزم  دزفول شهر خیلی خوبیه بومیه و توش حس غربت نمیکنی  دانشگاه علوم‌پزشکیشم چند ت ...

سفر داشتم به دزفول  شهر تمیز و توسعه یافته تری هست نسبت به سایر شهرستان های استانمون    

خدمت از ماست     لطف میکنید 

شنیدم مذهبی هستن درسته ؟

شما چی خوندید ؟      خوابگاهش چطور بود ؟   البته الان که کروناست کسی خوابگاه نمی ...

من پرستارم ولی آزاد دزفول

خوابگاهی هم نبودم 

ولی الان دانشگاه علوم پزشکی بچها رو داره بیمارستان میبره و خوابگاه هم بازه قاعدتا

ولی شما فعلا ترم اولی که مجازیه

سفر داشتم به دزفول  شهر تمیز و توسعه یافته تری هست نسبت به سایر شهرستان های استانمون   &nb ...

زنده باشی عزیزم .دزفولیهای قدیمی اره ولی الان خیلی جو عوض شده اصلا  میرم بیرون تیپعارو میبینم والا جا میخورم

سفر داشتم به دزفول  شهر تمیز و توسعه یافته تری هست نسبت به سایر شهرستان های استانمون   &nb ...

اونجوری مذهبی نیست که.ولی خب مردم مقیدن.شهر خوبی داریم ما ایشالا خوشت میاد😊

من پرستارم ولی آزاد دزفول خوابگاهی هم نبودم  ولی الان دانشگاه علوم پزشکی بچها رو داره بیمارست ...

که اینطور     اره ما ترم اولی هستیم     یه چیز دیگه    کرایه خونه ها  چطوره برا یه خانواده شش نفره   حداقل دو خوابه باشه 

حتی المقدور هم کف      شاید مهاجرت کردیم 

زنده باشی عزیزم .دزفولیهای قدیمی اره ولی الان خیلی جو عوض شده اصلا  میرم بیرون تیپعارو میبینم و ...

که این طور   سلایق عوض شده  خود من هم جزو  اون باحجاب ها هستم   مشکلی با این موضوع ندارم 

کرایه خونه ها چطوره برای یک خانواده شش نفره     حداقل دو خوابه    و حتی المقدور دو خوابه 

نزدیک همون دانشگاه 

که اینطور     اره ما ترم اولی هستیم     یه چیز دیگه    کرایه خونه ها & ...

بستگی داره کجای شهر بخواین ولی بنظرم بایه قیمت معقول میتونید گیربیارید.