من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره گلم خوابگاه داره. بیمارستانم ببرنتون تجهیزات کامل میدن.ولی دانشگاه کوچیکیه خیلی گسترده نیست
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
شما چی خوندید ؟ خوابگاهش چطور بود ؟ البته الان که کروناست کسی خوابگاه نمی ...
من پرستارم ولی آزاد دزفول
خوابگاهی هم نبودم
ولی الان دانشگاه علوم پزشکی بچها رو داره بیمارستان میبره و خوابگاه هم بازه قاعدتا
ولی شما فعلا ترم اولی که مجازیه
سفر داشتم به دزفول شهر تمیز و توسعه یافته تری هست نسبت به سایر شهرستان های استانمون &nb ...
اونجوری مذهبی نیست که.ولی خب مردم مقیدن.شهر خوبی داریم ما ایشالا خوشت میاد😊
که اینطور اره ما ترم اولی هستیم یه چیز دیگه کرایه خونه ها & ...
بستگی داره کجای شهر بخواین ولی بنظرم بایه قیمت معقول میتونید گیربیارید.