الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم دزفول رو دوست دارم نمونه ی کوچک شده ی اصفهانه به نظرم ق ...
آره بجز گرمای تابستون بقیش عالیه
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
درجریان قیمتا نیستم ولی کوی آزادگان که دانشگاه هست منطقه متوسطی از دزفوله یعنی پایین شهر نیست پس قیمتا هم متوسطه
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
بازم نسبت به بقیه شهرستان ها تو تابستون هواش بهتره البته ایذه رو فاکتور بگیریم ک معمولا ...
آره درسته
بهش میگن بهترین شهر خوزستان