2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه علوم پزشکی دزفول درس خوندن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6207 بازدید | 62 پست
اونجوری مذهبی نیست که.ولی خب مردم مقیدن.شهر خوبی داریم ما ایشالا خوشت میاد😊

خودم دزفول رو دوست دارم    نمونه ی کوچک شده ی اصفهانه به نظرم        قدمتش رو خیلی دوست دارم   سرماشو دوست دارم 

دقیق بودن مردمش     انیکه تو استان خودم هستم بهم دلگرمی میده  

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
که این طور   سلایق عوض شده  خود من هم جزو  اون باحجاب ها هستم   مشکلی با این موض ...

والا اجاره خونه ها که بالاست ولی نگران نباش به امید خدا گیرت میاد  خداروشکر حجاب باعث امنیت  موفق باشی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کجای شهر بخواین ولی بنظرم بایه قیمت معقول میتونید گیربیارید.

نزدیک دانشگاه علوم پزشکی

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
خودم دزفول رو دوست دارم    نمونه ی کوچک شده ی اصفهانه به نظرم        ق ...

آره بجز گرمای تابستون بقیش عالیه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
والا اجاره خونه ها که بالاست ولی نگران نباش به امید خدا گیرت میاد  خداروشکر حجاب باعث امنیت &nb ...

چون تعهدی هستم   12 سال باید دزفول کار کنم   پس بهترین کار اینه که با کل خانواده جمع کنم بیام اونجا   

ممنونم 

نزدیک دانشگاه علوم پزشکی

درجریان قیمتا نیستم ولی کوی آزادگان که دانشگاه هست منطقه متوسطی از دزفوله یعنی پایین شهر نیست پس قیمتا هم متوسطه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
آره بجز گرمای تابستون بقیش عالیه

بازم نسبت به بقیه شهرستان ها تو تابستون هواش بهتره    البته ایذه رو فاکتور بگیریم ک معمولا پایین ترین دما در تابستون رو داره

بازم نسبت به بقیه شهرستان ها تو تابستون هواش بهتره    البته ایذه رو فاکتور بگیریم ک معمولا ...

آره درسته

بهش میگن بهترین شهر خوزستان

عزیزم‌نمیتونی جن تا ازشون ب من بدی ثواب داره

بخدا قولشونو دادم       یه تعدادشون اصلا پیشم نیست 

حتی کتاب درسی هامم پنج شش نفر درخواست کردن بهشون بدم 

ولی هرسوالی داری که بتونم جواب بدم بگو    جواب میدم

مرررسی عزیزدلم فقط مشکلم کتابه 😰۴تاشون کم دارم

چی هستن اسم کتابات ؟       شاید تو نت بتونی پی دی اف بگیری     یا هم ببین تو شهرتون کیا دارن کتاب دست دوم می فروشن