2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه علوم پزشکی دزفول درس خوندن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6216 بازدید | 62 پست
یه دانشگاه قدیمی کوچیک و داغون و کهنه س آخر دزفول ، پشتشم زمین خاکیه 

خوابگاهش چطوره ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
من پرستارم ولی آزاد دزفول خوابگاهی هم نبودم  ولی الان دانشگاه علوم پزشکی بچها رو داره بیمارست ...

اره الان یکی از اشنایانم اونجاست     میگه الان در همین لحظه تو خوابگاهه        یا خدا تو این شرابط کرونایی   اخه چرا 

اون بیمارستانا ایا کرونا ندارن 

اصن ریختم بهم  تو خوابگاه چیکار کنم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان یکی از اشنایانم اونجاست     میگه الان در همین لحظه تو خوابگاهه     &nbs ...

نه نگران نباش تعداد افراد تو هراتاقو  کم کردن ..بهداشتو رعایت کنی چیزی نمیشه واسه بیمارستانم تجهیزات کامل میدن بهتون

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
نه نگران نباش تعداد افراد تو هراتاقو  کم کردن ..بهداشتو رعایت کنی چیزی نمیشه واسه بیمارستانم تج ...

همین اشنایی ک گفتم میگه سه نفریم تو یه اتاق            خورد و خوراک رو چ کنیم    از کجا مشخص ک الوده نباشن       خیلی دلم گرفت

نه نگران نباش تعداد افراد تو هراتاقو  کم کردن ..بهداشتو رعایت کنی چیزی نمیشه واسه بیمارستانم تج ...

لباس و ماسک اینا   خیلی سخته خدایی       باید خودم ماسک ببرم معلوم نیست مال اونا تمیزه یا نه 

من میدونم سکته میزنم

لباس و ماسک اینا   خیلی سخته خدایی       باید خودم ماسک ببرم معلوم نیست مال اونا ...

وااا دوتا ماسک میدن بهتون واسه بیمارستان یعنی چی که تمیزه یانه:|

معلومه که تمیزه.بعدشم یه اتاق با سه نفر فاصلتونو رعایت میکنین هیچی نمیشه.الان ۲،۳ماهه بچها میرن هیچ اتفاقی هم نیفتاده.شما وقتی تو این شرایط سخت این رشته رو انتخاب کردی باید به اینم فکر میکردی که همچی گل و بلبل نیست..فک کن شاغل بودی دیگه باید میرفتی وسط کرونا...پس به ترست غلبه کن جای نگرانی نیست

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
وااا دوتا ماسک میدن بهتون واسه بیمارستان یعنی چی که تمیزه یانه:| معلومه که تمیزه.بعدشم یه اتاق با س ...

گفتم شاید تو جعبه نباشه اخه دیدم به صورت بسته بندس نشده بخش میکردن بعضی جاها 

اره عزیرم  مرسی 

گفتم شاید تو جعبه نباشه اخه دیدم به صورت بسته بندس نشده بخش میکردن بعضی جاها  اره عزیرم   ...

ببین تقسیم میشین به گروه های مثلا ده نفره بعد نمایندتون میره تجهیزات رو از مسئول بالین بیمارستان میگیره ..اونا مسئولن معلومه که حواسشون هست اشتباهی رخ نده ووگرنه هراتفاق بدی بیفته وجهه دانشگاه خراب میشه

خواهش عزیزم موفق باشی

ببین تقسیم میشین به گروه های مثلا ده نفره بعد نمایندتون میره تجهیزات رو از مسئول بالین بیمارستان میگ ...

عالی   اطلاعاتتون خیلی به دردم خورد     وهمین طور شما هم موفق باشید 

اگه سوالی داشتم میتونم مزاحمتون بشم  ؟

عالی   اطلاعاتتون خیلی به دردم خورد     وهمین طور شما هم موفق باشید  اگه سوالی ...

بله عزیزم بپرس

[QUOTE=162750555]بله عزیزم بپرس[/QUOTE

کاری چیزی هست تو دانشگاه که ما انجام بدیم ؟  دلم میخواد خودم خرج خودمو بدم         اگه کاری چیزی باشه خیلی خوب میشه

[QUOTE=162750555]بله عزیزم بپرس[/QUOTE کاری چیزی هست تو دانشگاه که ما انجام بدیم ؟  دلم میخواد ...

کار که نه به اونصورت

بچهای پرستاری که ما باشیم از ترم ۴اینا تو بیمارستان کار بهشون دادن ..

هوشبری هم شاید بشه ولی از ترمای اول نه....البته الان که کروناهست صرف نداره چون ۵۰۰بیشتر هم نمیدن.۳ماه اول هم پول نمیدن کلا😂

کار که نه به اونصورت بچهای پرستاری که ما باشیم از ترم ۴اینا تو بیمارستان کار بهشون دادن .. هوشبری ...

یعنی الان شما دوره ی کاراموزی که میرید بهتون حقوق میدن ؟

یکی از دوستانم روزانه شش ساعت تو بیمارستان هست       هوشبری میخونه      ولی به عنوان یاد گیری میرن 

ببخشید من انقدر سوال میکنم    واقعا اطلاعات ندارم 

یعنی الان شما دوره ی کاراموزی که میرید بهتون حقوق میدن ؟ یکی از دوستانم روزانه شش ساعت تو بیمارستان ...

نه حقوق نداریم

این دوستتون کاراموزه و کاراموزی و کارورزی حقوق نداره

مگر خودت ترمای بالا بخوای کار کنی باید درخواست بدی اسم نویسی کنی اگر خواستن با حقوق ماهی ۵۰۰تومن میری سرکار.من نرفتم چون صرف نداره

کار که نه به اونصورت بچهای پرستاری که ما باشیم از ترم ۴اینا تو بیمارستان کار بهشون دادن .. هوشبری ...

یه چیز دیکه هم هست    ببیند من پرستاری ایذه   دوتا اولویت پایین تر از هوشبری دزفول زدمه    تو کارنامه سبز ک اومده هم هست 

جفتشون هم تعهد خدمت دارن یعنی 12 سال باید اون شهری ک میگن   کار کنم 

شما باشی   هوشبری دزفول رو میزنی    که 12 سال باید اونجا باشی     یا پرستاری ایذه که 12 سال باید دهدز  کار کنی ؟

شاید شما چون دزوفلی هستی بگی دزفول       پس برعکسش رو فکر کن     یا تصور کن تو ایذه هستی  و این دو رشته رو میتونی بری