2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22293 بازدید | 259 پست

دیدن خواب اینکه با جمعیتی بالای کوهی بعد به زن زیبا رد میشه. بعد همه میگن این نرجس خاتون مادر امام زمانه. تعبیرش چیه؟ 

یا دیدن خواب اینکه یه مار بزرگ تو خونست ولی به مار کوچیکتر مدام می‌ره و میاد؟

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سره ازدواجمم تردید داشتم شدید،داییم تازه فوت کرده بودن اومد ب خوالم و گفت مبارکه دایی مبارکه،خوشحااا ...

وای عزیزم😍

فکر کنم تعبیرش اینه که حواسش بهتون هست

خدا به بقیه عزیزات سلامتی بده

چه اینجا آدمای خوبو نظر کرده ای هستن

خواستم بگم اگه امشب دعام نکنید خیلیی بدین خیلی زیاد   زودتند سریع یه صلوات  برا آرزوهام بفرستید  

شوخی کردما  

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
دوستان من ی مدت همش خواب دستشویی عمومی که توش کثیف بوو میدیدم😑 الانم گاهی میبینم تعبیرش چیه ینی؟ ...

واای منم خواب دستشوییی زیاد میبینم آین مدت 

بچه ها یه چی بگم چند روز پیش خواب دیدم تو یا دستشویی عمومی پسرونم رفتم کارمو کردم پر از پسرم بود 

یه کفشم از یکی از دستشویی خریدم اومدم بیرون همم با تعجب نگام میکردن😂

تا حالا کسیو دیدید بره تو دستشویی کفش بخره😑😂

چه رشته ای عزیزم  همیشه برای پیشرفت وقت هست ناامید نشو دوستم

تجربی 

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
دیدن خواب اینکه با جمعیتی بالای کوهی بعد به زن زیبا رد میشه. بعد همه میگن این نرجس خاتون مادر امام ز ...

همیشه خوابتو قبلش بگو خیره انشالله و نزار کسی بد تهبیرش کنه،انشالله ک خیره و خیره،مار هم مال میتونه باش هم دشمن

همیشه خوابتو قبلش بگو خیره انشالله و نزار کسی بد تهبیرش کنه،انشالله ک خیره و خیره،مار هم مال میتونه ...

ممنون

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

من یه بار خواب دیدم بهم تهمت مشارکت در قتل زدن😅 وقرار بود چهار سال برم زندان خیلی حس بدی بود داشتم تو خواب سکته میکردم تا چند روزم حالم بد بود جالب اینجاست خیلی زود  اتفاق افتاد البته زندان نرفتم😅 ولی چهارسال زندگیم مثل جهنم بود و اسیر بودم از زندانم بدتر

که رمز ماست ایستاده مردن.....