2777
2789
عنوان

اونایی که حالشون بده بیان

88 بازدید | 12 پست

بیاین درد دل کنیم 

خودم حالم خیلی بده شوهرم وضعیت بدی داره بیکاره  عقدیم و هزار تا مشکل دیگ انگار همچی نحس شده هیچی درست پیش نمیره؟ 

کسی بوده اینجور بوده باشه شرایطش؟ 

چیکار کردین که اوضاع بهتر بشه

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

چی بگم والا خواهر من خودم عقدم هر روز دارم به اشتباهم پی میبرم میگم چرا عاشقش شدم اخه

باایه حرفه کوچیک جدیدا کارمون شده دعوا یا دلخوری

خسته شدم از دستش

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم والا خواهر من خودم عقدم هر روز دارم به اشتباهم پی میبرم میگم چرا عاشقش شدم اخه باایه حرفه کو ...

وای من توام یا تو منی

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
هنوز اول راهین یکم صبرتون رو زیاد کنین

اگ بدونی چقدر صبر کردم اگ برات تعریف کنم هعی خواهر

توکل به خدا ودعا واینکه باید تلاش کنین ببینید تو چه زمینه ای استعداد وتوانایی داره یا یه پارتی پیدا کنین یه نذری چیزی بکنین انشالله یه کارخوب براش پیدا بشه به هرحال الان اوضاع زیاد جالب نیست صبر کنین انشالله اوضاع بهتر بشه برای هممون 

بعد ۳ سال تست بارداریم مثبت شده علائم کرونا دارم نتونستم برم آزمایش بدم دارم داغون میشم میترسم چیزی ...

وای عزیزم انشالله زود خوب میشی گلم  از همین الان شروع کن چیزایی که خوبه رو بخور

بعد ۳ سال تست بارداریم مثبت شده علائم کرونا دارم نتونستم برم آزمایش بدم دارم داغون میشم میترسم چیزی ...

عزززیزم ان شاالله خیلی زود خوب شی مایعات و سوپ فراوون بخور آب هویج هم زیاد بخور از خوردن میوه هم غافل نشو

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
منو تو نداریم اصن😁

🤣🤣