2777
2789
عنوان

رشته با تعهد خوندید؟

3246 بازدید | 41 پست

چه رشته ای ؟  سال چند تحصیل یا خدمت هستید؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

من دکتری روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میخونم و باید معادل دوره تحصیلم برا وزارت بهداشت کار کنم تا مدرکم آزاد شه

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
من دکتری روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میخونم و باید معادل دوره تحصیلم برا وزارت بهداشت کار کنم تا م ...

بازم خوبه معادل من باید 12 سال خدمت کنم      ولی خوبیش اینه که مطمنیم کار داریم تا چند سال  

نظرشما چیه ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم خوبه معادل من باید 12 سال خدمت کنم      ولی خوبیش اینه که مطمنیم کار داریم تا چن ...

اره درسته

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
اره درسته

من ی نگرانی دارم اونم اینه که بعد تحصیل     چطوری تو شهری که خونه م اونجا نیست   زندگی کنم      هرچی در میاریم باید بدیم اجاره خونه

بچه ها نخندینا میشه واضح توضیح بدید از چه طریقی شاعل شدید؟

نه عزیزم خنده چیه           من کنکور سراسری دادم    یه سری رشته ها هست مثل پزشکی و پیراپزشکی ها که باید سه برابر زمان تحصیل تو منطقه ای که بهت میگن کار کنی      یعنی من که لیسانس بخونم   مدرکمو بهم نمیدن تا 12 سال بعد      ولی خوبیش اینه که مطمینم تا 12 سال کار دارم 

اینا بومی استان خودشون هستن 

بچه ها نخندینا میشه واضح توضیح بدید از چه طریقی شاعل شدید؟

هنوز شاغل نشدم، بعد تحصیل وزارت بهداشت میگه فلان واحدها نیروی دکتری روانشناسی بالینی میخوان. برو اونجا پنج شش سال کار کن تا مدرک دکتریت رو بهت بدیم. 

هنوز شاغل نشدم، بعد تحصیل وزارت بهداشت میگه فلان واحدها نیروی دکتری روانشناسی بالینی میخوان. برو اون ...

ببخشید شما ک اگاه تر هستید    ایا در این زمینه هم خبر دارید      حقوق من تعهد ی با کسی که مدرکش ازاده فرقی میکنه ؟

ببخشید شما ک اگاه تر هستید    ایا در این زمینه هم خبر دارید      حقوق من تع ...

نمیدونم 

عزیزم الان جاری من پیراپزشکیه بهش مدرک ندادن یعنی؟آخه تموم کرده

بستگی داره  کجا خونده باشه          من چون رشته تعهدی قبول شدم  بهم نمیدن  تا بعد مدت تعهد        ولی ایشون اگه ی دانشگاهی خونده باشه که تعهد خدمت نداشته باشه       مدرکش رو بعد چهار سال که درس خوندن میدن بهشون

خب همینم جای شکر داره موفق باشی عزیزم 🥰😍

مرسی عزیز دلم

عزیزم الان جاری من پیراپزشکیه بهش مدرک ندادن یعنی؟آخه تموم کرده

اگر دانشگاه های وزارت بهداشت درس خونده یعنی تموم کرده درست ولی مدارک اصلی آزاد نمیشه تا طرح.