2777
2789
عنوان

رشته با تعهد خوندید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 41 پست
دندون تعهدی قبول میشید  حقوقت بیشتر میشد  ولی فرهنگیان عالیه  خدارو شکر که قبول شدی& ...

وای نه تعهدیش خیلی بده فک کن میرفتم روستا دهن پیرزن پیرمردا رو نگا میکردم اوق😂😂😂😂 اره میتونیم 

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
خطر و سختی کار تو بیمارستانم هست     مسولیت جون بیمار    این خیلی برای  فرد ...

به این قسمت توجه نکرده بودنم👍خوبی و بدی باهمه😬 ایشالا که شما بخوبی و خوشی بگذرونی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه تعهدیش خیلی بده فک کن میرفتم روستا دهن پیرزن پیرمردا رو نگا میکردم اوق😂😂😂😂 اره میتونیم&nb ...

همیشه  ک نیاز نبود اونجا باشی  عزیزم      حقوقشم بگو چند برابر معلمی بود 

منظورم این بود که بلا فاصله که چهارسال کارشناسی تموم شد   میتونی تو ارشد شرکت کنی یا مثل بقیه تعهدی ها باید نصف زمان خدمتت ک چهار سال هست رو بگذرونی بعد ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
به این قسمت توجه نکرده بودنم👍خوبی و بدی باهمه😬 ایشالا که شما بخوبی و خوشی بگذرونی💕

اره عزیزم    باید یه چیزیو از دست بدی تا به یه چیز خو برسی 

ولی خودم عمیق معلمی رو دوست دارم راحت ترین شغل و دوست داشتنی ترین شغل بود برای  من   

منتها اعصاب خورد کنی   دانش اموزا هم هست

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
اره عزیزم    باید یه چیزیو از دست بدی تا به یه چیز خو برسی  ولی خودم عمیق معلمی رو د ...

عزیزم خب بچه های پزشکی که خیلی مخن ینی شما نمیدونستی جاش بری فرهنگیان؟

عکس فارغ التحصیلی با لباس فرمشو که تو اینستاگرامش جدیدآ گذاشته بود دستشم یه مدرکی بود🤔

عزیزم اون بیچاره مدرک گرفته قطعا، فقط مدرک موقته. خود تو هم اگر دانشگاه رفته باشی مدرک اصلی اصلیت آزاد نشده، فقط یه مدرک موقت دستته. مگر اینکه دانشجوی شبانه و پولی باشی

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
عزیزم خب بچه های پزشکی که خیلی مخن ینی شما نمیدونستی جاش بری فرهنگیان؟

چرا اتفاقا  اولین اولویتم فرهنگیان بود      ولی امسال پذیرش خیلی کم بود اط شش تا شهرستان ک شهر ما هم جزشون بود فقط سه نفر در رشته ای ک من میخواستم قبول کردن 

مصاحبه هم رفتم ولی   تراز بالاتر از من بود اونا  قبول شدن

بلافاصله میشه 

مطمینی؟   

فکر نکنم بشه ها        مدرک لیسانس رو بهتون نمیدن تا بعد هشت سال 

مطمینی؟    فکر نکنم بشه ها        مدرک لیسانس رو بهتون نمیدن تا بعد ه ...

همه بچه های ما ادامه تحصیل میدن. هر سال رتبه های برتر رو بنر میکنن 

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
همه بچه های ما ادامه تحصیل میدن. هر سال رتبه های برتر رو بنر میکنن 

تو دفترچه نوشته که بعد نصف زمان خدمت  اون موقع میتونن ادامه تحصیل بدن   منم واسه این گفتم از طرفی بابامم این طور بود  گفتش ک بعد نصف زمان خدمت 

اون موقع تونستیم ادامه تحصیل بدیم