2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی بلدی؟؟ من مدام خواب میبینم بچه دار شدم یا دارم شیرش میدم.. متاهل هستم اما اصلا قصد بچه دار شدن ن ...

بله عزیزم بلدم،تعبیر خوابت اینه که بالاخره بچه دار میشی و اون بچه برکت زیادی به همراه داره شیر دادن در خواب احتمال زیاد فرزند دختر هست

بله عزیزم بلدم،تعبیر خوابت اینه که بالاخره بچه دار میشی و اون بچه برکت زیادی به همراه داره شیر دادن ...

مرسی قشنگم.. مامانم خواب دیده من توی خوابش کودک شده بودم و توی قبرستون من گم میشم و ایشون در حال گریه بوده.. میشه اینم بگی خیلی ذهنم درگیرشه

عزیزم من تعبیر خواب بلدم خواستی برات بگم

عزیزم از منم میگین؟

من سه بار خواب دیدم ازدواج کردم ولی از عروسیم ناراضی بودم 

یکی از فامیلامون ک مرده هم دوبار اومده تو خوابم میخاد ببردم

عزیزم من تعبیر خواب بلدم خواستی برات بگم

من خواب زیاد می بینم یکیش اینه که دندونام میرزه و جاش دندون جدید درمیاد دوباره میریزه و دوباره جدید درمیاد و این چرخه همینطور ادامه داره

مرسی قشنگم.. مامانم خواب دیده من توی خوابش کودک شده بودم و توی قبرستون من گم میشم و ایشون در حال گری ...

عزیزم گم شدن در خواب یعنی قدرتون رو کسی نمیدونه مادرت بابت همین برات ناراحته ولی درست میشه این قضیه چون گریه کردن در خواب بسیار خوبه

عزیزم از منم میگین؟من سه بار خواب دیدم ازدواج کردم ولی از عروسیم ناراضی بودم یکی از فامیلامون ک مرده ...

عزیزم اگر مجردی تعبیرش این هست که نباید عجله بکنی در انتخاب همسر آیندت وگرنه پشیمون میشی