بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب شاید مدرکش آزاد نشده اگر کار نکرده. اگرم کار کرده آزاد شده ولی در نهایت مدرکش همونه، یعنی اگر لیسانس خونده، واقعاً مدرک لیسانس داره ولی مدرک اصلی اصلی اصلیش تو بایگانی دانشگاه هست. اما مدرک موقت رو بهش میدن. به ما دکتری ها حتی مدرک موقت هم نمیدن
روانشناس بالینی و روان درمانگر... علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
منم دانشگاه علوم پزشکی میرم میخونم میدونید دو جور داوطلب میپذیرن یه گروه چهار سال درس میخونن بعد چهار سال دوسال طرح میرن یا بیمارستان ها نگهشون میدارن یا نمیدارن بعضی ها هم خودشون میگن میخوایم بریم جای دیگه کار کنیم این گروه همونایی هستن ک بعد چهار سال مدرک لیسانسشون رو بهشون میدن
ولی من ک تعهدی هستم این طور نیست چهار سال درس میخونم بعد چهار سال 12 سال اون شهری ک محل خدمتم میشه کار میکنم بعد مدرکم ازاد میشه
من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان