2777
2789
عنوان

رشته با تعهد خوندید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 41 پست
بستگی داره  کجا خونده باشه          من چون رشته تعهدی قبول شدم  ب ...

اها🤔درسته ،پس اون گرفته چون تعهدی نبوده،من لیسانس علوم تربیتیم ،الانم بیکارم ،این وزارت بهداشت نمیشه برم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دانشگاه علوم پزشکی دولتی خونده

خب شاید مدرکش آزاد نشده اگر کار نکرده. اگرم کار کرده آزاد شده ولی در نهایت مدرکش همونه، یعنی اگر لیسانس خونده، واقعاً مدرک لیسانس داره ولی مدرک اصلی اصلی اصلیش تو بایگانی دانشگاه هست. اما مدرک موقت رو بهش میدن. به ما دکتری ها حتی مدرک موقت هم نمیدن

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
اها🤔درسته ،پس اون گرفته چون تعهدی نبوده،من لیسانس علوم تربیتیم ،الانم بیکارم ،این وزارت بهداشت نمیش ...

تو دفترچه میزنن که بعضی از رشته ها فلان نفر رو تعهدی میگیرن یعنی تو دانشگاه دولتی درس میخونن و بعد سه بار زمان تحصیل باید اون منطقه ای ک گفتن کار کنی  

شما از طریق استخدامی اموزش  و پرورش اقدام کن     شاید قبول بشی     زیاد نیرو میگیره

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
عزیزم دانشگاه علوم پزشکی دولتی خونده

منم دانشگاه علوم پزشکی میرم میخونم        میدونید  دو جور داوطلب میپذیرن   یه گروه   چهار سال درس میخونن  بعد چهار سال  دوسال طرح میرن    یا بیمارستان ها نگهشون میدارن یا نمیدارن      بعضی ها هم خودشون میگن میخوایم بریم  جای دیگه کار کنیم  این گروه همونایی هستن ک بعد چهار سال     مدرک لیسانسشون رو بهشون میدن   

ولی من ک تعهدی هستم این طور نیست  چهار سال درس میخونم    بعد چهار سال 12 سال اون شهری ک محل خدمتم میشه کار میکنم بعد مدرکم ازاد میشه 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
من دکتری روانشناسی بالینی وزارت بهداشت میخونم و باید معادل دوره تحصیلم برا وزارت بهداشت کار کنم تا م ...

شما خوبه برا دکترا   تعهدی شدی    من بعدش نمیتونم ادامه تحصیل بدم تا شش سال بعدش 

تو دفترچه میزنن که بعضی از رشته ها فلان نفر رو تعهدی میگیرن یعنی تو دانشگاه دولتی درس میخونن و بعد س ...

آره باید سال بعد آزمون اموزش پرورش شرکت کنم حتما،عزیزم اون وقت طی خدمت حقوق هم میدن؟؟چقدر🤔

آره باید سال بعد آزمون اموزش پرورش شرکت کنم حتما،عزیزم اون وقت طی خدمت حقوق هم میدن؟؟چقدر🤔

اگه منظورتون   تعهدی هاست ک بعله  میرن تو بیمارستان کار میکنن مثل بقیه نیرو ها    و باید حقوق دریافت کنن 

اگه اموزش و پرورش منظورتونه    اگه قبول بشید یه سال میرید دانشگاه    حقوقم میدن فک کنم   

بعدش میرید سر کار   و تدریس میکنید 

خب شاید مدرکش آزاد نشده اگر کار نکرده. اگرم کار کرده آزاد شده ولی در نهایت مدرکش همونه، یعنی اگر لیس ...

عکس فارغ التحصیلی با لباس فرمشو که تو اینستاگرامش جدیدآ گذاشته بود دستشم یه مدرکی بود🤔

باز خوبه حقوق رو میدن،ممنون از اطلاعات کاملی که دادی👍🥰😍😍

خب حقوق که باید بدن     دانشجو رو محدود میکنن   نمیتونه تا نصف زمان تعهدش  ادامه تحصیل بده      جای دیگه نمیتونه اضافه کاری وایسه  

ولی خوبیش به اینه ک میدونه تا چند سال کار داره    من واسه همین اینا رو گذاشتم اول 

خواهش میکنم عزیزم 

چه بهتر کاش منم تعهدی بودم از بیکاری الانم خیلی بهتره☹

خطر و سختی کار تو بیمارستانم هست     مسولیت جون بیمار    این خیلی برای  فرد ممکنه گرون تموم بشه 

تو چهارسال ک درس میخونیم   حقوق نداریم بعدش حقوق میدن ک بری سر کار تو بیمارستان 

ولی خب اره میگم ک خوبیش به اینکه که میدونی 12 سال کار داری 

من دندون تعهدی قبول نشدم خداروشکر بدبخت میشدما.... الان فرهنگیانم 8 سال تعهد داره

دندون تعهدی قبول میشید  حقوقت بیشتر میشد 

ولی فرهنگیان عالیه  خدارو شکر که قبول شدی 

شغل مورد علاقه ی منه 

میگم  شما هم بعد  چهار سال که تدریس کردید میتونید   ادامه تحصیل بدید درسته ؟