2777
2789
عنوان

کمبود محبت از جانب شوهررر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 109 پست
چیکار کنم بنطرت میشه خاهرانه کمکم کنی تا نزدیکش میشم نعوط دازه ولی ازم فاصله میگیره چون میدونه نمیتو ...

بچه که نداری؟ خواهش میکنم‌با مشاوره صحبت کن .دکتر صدیق منش توی اینستا فعاله .تلفنی هم‌کمکت میکنه .توی کلینیک نی نی سایته .سرکوب میل ج‌نسی خییییلی سخته .منم بعد زایمانم وحشتنااااک گرم شدم شوهرمم سرد شده بود داغون شدم‌

حالا من‌ گیر دادم تا مچشو گرفتم (دربارش حرف نزنیم😔)فقط دلیلشو فهمیدم .به خودت ضربه نزن برو دنبال حل مشکلت 

یعنی چی که وقت داره هرچیزی مگه شام ونهاره که تایم داشته باشه .عزیزم اینکه میبوسیش میگه نکن اینا همش نشونه س .نمیخوام توی دلت خالی کنم اما اینا چیزای خوبی رو نشون نمیده .خیانت ضربه سختیه من کشیدم امیدوارم واسه شما نباشه .هرجوریه کوتاه نیا یه عمر زندگیه .دعوا و بحث نکن ولی دنبالش باش مشاوره برو 

به همسرت بگو خیلی نیازت مهمه برات بگو برای این مورد ازدواج‌ کردی باید بدونه وظیفشه‌با زبون محبت نرمش کن .ببین این نسبت بهت تحریک میشه هااا ولی خودداری میکنه یه چیزی هست

بچه که نداری؟ خواهش میکنم‌با مشاوره صحبت کن .دکتر صدیق منش توی اینستا فعاله .تلفنی هم‌کمکت میکنه .تو ...

من خجالت میکشم در این مورد به مشاور حرفی بزنم.

میشه بهم درخاست بدی کارت دارم.😔

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چجوری مثل غسل حیض و جنابته؟فقط باید به جاش چی بگم؟

غسل اویس قرنی میکنم برسر و گردنم واجب الله اکبر

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
غسل اویس قرنی میکنم برسر و گردنم واجب الله اکبر

مرسی گلکم.برای سمت چپ و راست و کل بدنم باید بکنم دیگه؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
مرسی گلکم.برای سمت چپ و راست و کل بدنم باید بکنم دیگه؟

اره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️