2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه من براش کادو نگرفتم

144 بازدید | 16 پست

فقط کیک و میوه و شام اینا اماده کردم..تولد سال قبلم فقط تبریک گفت ..کلا تولدام جشن نمیگیره فقط گاهی کادو یا مدتها بعد کادومیده ..خودشو زحمت نمیندازه ک وقتبزاره بره خرید اینا ....ولی عذاب وجدان دارم کادونگرفتم ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیروز بود تولدشتبریکم نکفتم، گف تبریکی بگو منم گفتم. چون ن روز زن ن تولد هیچ حرکتی نزد

حالا شوهر من تبریک میگه گاهی مسبرشم باشه ی چیزی میگیره اما کلا سر سری میگیره ..وقت نمبزاره ..یاخودم بگم فلان چیز کادو تولدم میخوام ...ولی من کادونگرفتم گفتم ولشکن..

ناراحت نمیشه؟اخه خودم سال قبل فقط باتبریک رد کرد

بستگی داره.مثلا شوهر منم هرگز سورپرایز نکرده کادو کیک نخریدن جایی نبرده فقط پول میده همون روز روز من باشه هرچی میخوام بخرم و هرجا میخوام برم و...من راضیم مشکلی ندارم خودمم براش بتونم کادو میخرم نتونم در حد کیک و..

حالا شوهر من تبریک میگه گاهی مسبرشم باشه ی چیزی میگیره اما کلا سر سری میگیره ..وقت نمبزاره ..یاخودم ...

طلا هم قبلاً ارزون بود میخرید برام البته قبلش با بعدش پولش جور میشد میگفت حالا برو بخر از الان برای تولدت

بستگی داره.مثلا شوهر منم هرگز سورپرایز نکرده کادو کیک نخریدن جایی نبرده فقط پول میده همون روز روز من ...

منم تاحالا سوپرایز نکرده یا باکادو بیاد گاهی کیک گرفته

طلا هم قبلاً ارزون بود میخرید برام البته قبلش با بعدش پولش جور میشد میگفت حالا برو بخر از الان برای ...

واسه منم گاهی طلا میخره اما باید قبلش بگم ..ولی دوس دارم خودش بجنبه..وقتی میبینموقت نمیزاره منم ی حسی مانعم میشه