2777
2789
عنوان

کمبود محبت از جانب شوهررر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 109 پست
بزن گوگل یا همین سایت میبینی میگن خوبه من که چن بار هس میرم حموم انجام میدم

میشه بگی چجوری مثل غسل حیض و جنابته؟فقط باید به جاش چی بگم؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه اجاره کردم فقط ناهاروشام میاد میخوره ومیره

پس نمیشه اسمتون زن شوهرگذاشت خواهشا ازایده هاتون به جوونای مردم ندید بااین حال توپی خوشگذرانی خودتی اونم پی خودش 

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚
پس نمیشه اسمتون زن شوهرگذاشت خواهشا ازایده هاتون به جوونای مردم ندید بااین حال توپی خوشگذرانی خودتی ...

نه اتفاقا خوشگذرونم نیستم با هم مشکلی هم نداریم اون کلید خونه منو داره منم کلید خونه اونو هروقتم بخوایم میریم ومیایم به نظرم بهتر از طلاقه

من شوهرم اوایل خیلی خشک بود من رمانتیک ولی الان برعکسه اون خوب شده ولی من دیگه دلم شکسته حسی ندارم م ...

انشالله منم مثل تو بشم دلم میخاد بی خیال باشم

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
انشالله منم مثل تو بشم دلم میخاد بی خیال باشم

نههه اصلا خوب نیست ، حس میکنم دارم بهش بد میکنم ، نادیدش میگیرم ... اصلا حوصله ندارم دیگه دوست دارم بهش محبت کنما ولی همیشه یچیزی جلومو میگیره

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
عزیزم تو باید به این باور برسی شوهرت یه بخشی از زندگی توعه نه همش  تو فقط همسر نیستی مادری دخت ...

اینم حرفیه🤗🤔🤗

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص