2777
2789
عنوان

کمبود محبت از جانب شوهررر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 109 پست
چه عجیببب یعنی در این حد شلخته بود که عذاب میکشیدب وای تصمیمتون جالب بوده ولی

ببین حیوون زیاد دوست داره من دوست ندارم دائم میاورد خونه 

یا اینکه عادت داره جوراباشو پرت کنه یه گوشه لباساشو نمیزنه سر چوبلباسی نمیخواستم دیگه ببینم دائم بحث داشتیم دخترم کوچیکه بخاطر حیوونا میترسیدم مریض شه

شوهر منم گاهی وقتا همین جور میشه میگه حالشو ندارم ولش کن    

خیلی بده واقعا خیلی خیلی بده...الان از اخریش یک ماه میگذره بازم میدونم دو ماه دیگه یادش میاد.ولی اون موقع من واقعا نمیخام وقتی این همه فاصله میوفتع بینمون دیگ انگار واسم غریبس...من حتی گاهی بدون منطور میرم بوسش میکنم میگع نکن اروم بشین یه گوشه و میزنع تو ذوقم و میگه هرچیزی موقع داره لعنت به من واقعا...

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیتونم خیلی کم اوردم با دوتا بچه حرصمو رو کسی خالی نمیکنم دچار حمله پانیک شدددید میشم که با امبو ...

آخی گلم گفتی باهاش صحبت کردی؟دلیل حال بد تو یه جوری بهش بگو که بفهمه بگو اگه زندگیتو دوس داری درست رفتارکن

خسته ام😔
کدومتون تونسته بی خیال بشه و واقعا اذیت نشه...البته نه اینکه تظاهر به بی خیالی کنیم واز تو زجر بکشیم ...

نه نمیشه بیخیال شد مگر واقعا ازقلبت بیرونش کنی و حس کنی که یه مهره سوخته هستی و خودت ندید بگیری .این چه زندگی میشه واسه ما که خودمون سرکوب کنیم در صورتی که میشد حلش کرد یا جدا شد (تو این مملکت واقعا سخته) شوهرامونم‌که آدم‌نمیشن

وااا این عجیبه.هرچی هم سرش شلوغ باشه وقتی داری تحریک شدنش رو میبینی خب چرا نیاد جلو.یه چیزی این وسط ...

چیکار کنم بنطرت میشه خاهرانه کمکم کنی تا نزدیکش میشم نعوط دازه ولی ازم فاصله میگیره چون میدونه نمیتونه خودشو کنترل کنه.میگه هرچیزی وقتی داره برو بشین اونور یا خودش به بهانه تمیز کردن انبار یا ماشین و موتور میره بیرون...خودش لمسی نداره یا مثلا میگه گوشیتو بیار بریم تو شیپور ینی کلا حواسشو میخاد از این موضوع دور کنه

آخی گلم گفتی باهاش صحبت کردی؟دلیل حال بد تو یه جوری بهش بگو که بفهمه بگو اگه زندگیتو دوس داری درست ر ...

گفتم میگه همه زندگیم تویی ولی از کجا بفهمم سر کار میاد خونه میشینه پای گوشی نه اینکه بگم خیانت نه .صداش میکنم نمیشنوه چای میارم یخ میکنه ارایش لباس فرقی نداره انگار سنگ یخ شده.و این در صورتیه که من سنگ صبور همه هستم و هیچ کس حدس هم نمیزنه

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
خیلی بده واقعا خیلی خیلی بده...الان از اخریش یک ماه میگذره بازم میدونم دو ماه دیگه یادش میاد.ولی اون ...

منم حس تورو دارم بهش ک میگم میگه فشار کار و وضع بد اقتصادی الان چندماهه میخوادواسم لباس بخره جور نمیشه بخدا من بهش نگفتم لباس میخوام خودش گیر میده از یه لحاظ هم این فشار اقتصادی بیشتر خانواده هارو با مشکل مواجه کرده

خسته ام😔
الان شلختگیهاشو کی جمع می‌کنه  از دست این مردا

خب همین دیگه یه مدت باید میفهمید که اگه نباشم برا خودش سخته شاید عاقل شه اونم چون دوستاش از شهرای دیگه زیاد میومدن خونمون مجبوره خودش کارارو انجام بده 

منم حس تورو دارم بهش ک میگم میگه فشار کار و وضع بد اقتصادی الان چندماهه میخوادواسم لباس بخره جور نمی ...

منم همین حسو دارم که از نطر مالی ناراحته چون خونه سازی داریم شایدمم وام گرفتیم واسه کابینت.نعوظ داره ولی اصلا میل نداره نمیدونم چرا کاش ازش متنفر بشم