2777
2789
عنوان

سوال راجب‌کرونا🤦🤦😭

287 بازدید | 28 پست

سلام... دوستان من مادرم ماه پیش ی کرونا خفیف گرفت ک ی هفته بعد خوب شدن.الان هفتع دیگ عمل داره شنبه باید ازمایش اصلی کرونا ازحلق انجام بدن.میترسم مثبت بشه و باز ویروس تو بدنش باشه... کسی اطلاعی داره ک بعد یماه هنوز ویروس هست یان 

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩

همسرم بعد ۱۵ روز مجددا تست داد منفی شد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

تا سه فته از بین میره

نگرانش نباش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم بعد ۱۵ روز مجددا تست داد منفی شد

جدی اخع مادر من یکم ریه اش درگیر شده بود

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
تا سه فته از بین میره نگرانش نباش

خداکنه .خیلی استرس داریم چون کل کارای عملش انجام دادیم 

جدی اخع مادر من یکم ریه اش درگیر شده بود

فکر میکنم بعد یک ماه برطرف شده،نگران نباش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
فکر میکنم بعد یک ماه برطرف شده،نگران نباش

ایشالله ممنون ازتون

شماهابا کرونایبوست نگرفتین؟؟

من خودم ی هفته شکمم کار نکرد اخر ی معجون درست کردم تا کارکرد 😂

منم یک ماه پیش کرونا گرفتم و باردارم دوماه دیگه زایمانمه میترسم اونموقع تست ازم بگیرن تو بیمارستان ...

ایشالله ک منفی بعد دوماه بابا

نه عزیزم ازبین میره 

خداروشکر