2777
2789
عنوان

الرژی به پروتئین گاو

239 بازدید | 29 پست

سلام.به ازمایشگاه بگم چه ایتمی رو رو پی پی بچه ازمایش کنه که ببینم الرژی داره یا نه؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک هست کسی کمکم کنه؟@عسلی

خب تا حالا چیزی نخورده که متوجه بشی؟

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

یکی دو ماه اول تولد تمام بدنش دون قرمز بود شیر و گوشت گاو نخوردم خوب شد.ولی بسکوییت خوردم این چند ماه و مشکلی نبوده.ده روز پیش چند قاشق ماست گاو خوردم.فرداش گردنش دون زد.بعد ده روز تو پی پی خون دیدم.هیچ وقت تو پی پی اش خون نبود

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
دختر من آلرژی داشت رو لپاش جوش قرمز میزد رگهای خون تو پی پیش بود دل درد شدید رفلاکس شدید

منم یه رگه خون.حالش کم بهم میخوره ولی خیلی شدید.دیروز دوبار ناجور استفراغ کرد.ازمایش دادی شما؟

برو پیش متخصص کودکان راهنمایی ت میکنه،ولی فکر کنم خود آزمایشگاه میدونه چه تست هایی رو انجام بده نیاز ...

زنگ زدم ازمایشگاه میگه برو دکتر.

منم یه رگه خون.حالش کم بهم میخوره ولی خیلی شدید.دیروز دوبار ناجور استفراغ کرد.ازمایش دادی شما؟

نه من ندادم.دکتر گفت همه ی علائمو داره نیاز نیست.

مخصوصا خون تو مدفوع صدرصد حساسیت به پروتئین گاویه هرچقدرم کم باشه

نه من ندادم.دکتر گفت همه ی علائمو داره نیاز نیست. مخصوصا خون تو مدفوع صدرصد حساسیت به پروتئین گاویه ...

مرسی.میترسم یه وقت اسهال خونی باشه