2777
2789
عنوان

دختره الکی الکی فحش داد بهم

138 بازدید | 17 پست

دیروز من اومدنی خونمون چمدون اوردم گنده بود بعد جلوی خوابگاه ما یه جوب بزرگ هست بعدش خیابون بعد یه دختره هم طبقه ای ما با دوست پسرش اونجا تو ماشین بودند جوری پسره پارک کرده بود که از همه طرف من نمی تونستم ببرم چمدون هم سنگین بود من که دیدم نمی تونم ببرم کیف دوشی مو بردم گذاشتم اسنپ تا برگردم ببرم اسنپی خودش دید نمی تونم بیارم رفت بیاره بعد برگشت به دوست پسر این دختره گفت اینجا جای پارکه اقا اینا باهم دعوا کردند مسئول اومد پایین به دختره کلی تشر زد و..  منم برگشتم خونمون الان دیدم ایدی مو نمی دونم از کجا پیدا کرده کلی فحش ن. اموسی بهم داده

بلاکش کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشو گفتم فروارد می کنم به مسئول ولی واقعا ارزشو داشت الان برن مطمئن م کلی اذیتم قراره کنه

اینی که من دیدم پیگیر بشی دیگه ولت نمی‌کنه 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

واقعا؟؟ دوستمم می گه شکایت کن نترس ولی خیلی رفیق پسر داره کلی هم تهدید کرده

کاریت نباشه 

چیزیو نزنی پاک کنیا از تمام پیاماش شات بگیر 

برو شکایت کن بگو میخوام احاده حیثیت کنم فحش ناموسی داده بهم 

مجازات بدی داره اگه اثبات کنی

کاریت نباشه چیزیو نزنی پاک کنیا از تمام پیاماش شات بگیر برو شکایت کن بگو میخوام احاده حیثیت کنم فحش ...

از همشون شات دارم ممنون ولی نمی دونم تازگیاکلا همه چی دردسر شده برام❤🥲