دیروز من اومدنی خونمون چمدون اوردم گنده بود بعد جلوی خوابگاه ما یه جوب بزرگ هست بعدش خیابون بعد یه دختره هم طبقه ای ما با دوست پسرش اونجا تو ماشین بودند جوری پسره پارک کرده بود که از همه طرف من نمی تونستم ببرم چمدون هم سنگین بود من که دیدم نمی تونم ببرم کیف دوشی مو بردم گذاشتم اسنپ تا برگردم ببرم اسنپی خودش دید نمی تونم بیارم رفت بیاره بعد برگشت به دوست پسر این دختره گفت اینجا جای پارکه اقا اینا باهم دعوا کردند مسئول اومد پایین به دختره کلی تشر زد و.. منم برگشتم خونمون الان دیدم ایدی مو نمی دونم از کجا پیدا کرده کلی فحش ن. اموسی بهم داده
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
همشو گفتم فروارد می کنم به مسئول ولی واقعا ارزشو داشت الان برن مطمئن م کلی اذیتم قراره کنه
اینی که من دیدم پیگیر بشی دیگه ولت نمیکنه
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.