2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163886 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یمدت نبودم جواب بدم..من 5 جلسه کلینیک مغز وشناخت و 15 جلسه هم تو مطب دکتر هیوا امجدی که دستگا ...

سلام عزیزم شما مطب خانم امجدی رفتید الان حالتان کامل خوب شده؟ حملات پانیک بهتون دیگه دست نمیده؟

سلام عزیزم شما مطب خانم امجدی رفتید الان حالتان کامل خوب شده؟ حملات پانیک بهتون دیگه دست نمیده؟

نه ار تی ام اس برای افسردگی من جواب نداد مجبور شدم دارو مصرف کنم

در مورد کلینیک آتیه کسی میدونه؟ کلینیک آتیه تو تهران. بخش مربوط به وسواس فکریش آیا عملکرد خوبی داره؟ چون ظاهرا میگن یه پکیج ۲ هفته ای برای درمان دارن که ترکیبی از روان درمانی دارو درمانی و rtms هست.

مرسی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

هیچ میدونی دکتری که داری معرفی میکنی اصلا دکتر نیست و دکترای مهندسی پزشکی خونده؟ میدونی به خاطر تو چقدر تو خرج افتادم؟ هیچ میدونی باید اختلال رو روانپزشک تشخیص بده نه مهندس؟میدونستی مریم سلیمانی نورولوژیست هست و تشخیص اختلال با روانپزشک هست و اصلا دکتر منوچهری کارگذاشتن دستگاه روی سر رو انجام نمیده 

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

سلام عزیزم من اونروز خیلی عصبانی بودم چون بعد کلی رفتو امدو هزینه بهبود نداشتم اما به لطف خدا دارم بهتر میشم ولی درمان پرهزینه هست میام از نتیجه تو ماههای مختلف برای بچه ها میگم ولی به نظرم بهتره روانپزشک حاذق کنار مهندس پزشکی اینکارو انجام بده چون مغزو اعصاب برای داخلی اعصاب هست نه تشخیص اختلال روانی و تحویز دارو

سلام عزیزم من اونروز خیلی عصبانی بودم چون بعد کلی رفتو امدو هزینه بهبود نداشتم اما به لطف خدا دارم ب ...

سلام عزیزم میشه از روند درمان و از هزینه هاش برام بگی؟ ممنونم🌷

تو شمس منی ...من خورشید پرستم 🍁🍀