سلام وقتتون بخیر..من افسردگی دارم پارسال یه دوره دارو خوردم ولی باز افسردگیم برگشته الانم بخاطر کنکورم نمیتونم داروی اعصاب بخورم..هزینه تی ام اس خیلی بالاس ولی چون بیمه دارم میخام تو بیمارستان انجامش بدم..کسی بیمارستان مجهزی میسناسه ک دستگاه تی ام اس داشته باشه؟!واقعا دیگه کلافه شدم تو این وضعیت افسردگیو کرونا نمیتونم بیمارستانارو بگردم..اگه کسی انجام داده یا چیزی ازش میدونه بهم بگین ممنونم..
در مورد کلینیک آتیه کسی میدونه؟ کلینیک آتیه تو تهران. بخش مربوط به وسواس فکریش آیا عملکرد خوبی داره؟ چون ظاهرا میگن یه پکیج ۲ هفته ای برای درمان دارن که ترکیبی از روان درمانی دارو درمانی و rtms هست.
مرسی
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...
هیچ میدونی دکتری که داری معرفی میکنی اصلا دکتر نیست و دکترای مهندسی پزشکی خونده؟ میدونی به خاطر تو چقدر تو خرج افتادم؟ هیچ میدونی باید اختلال رو روانپزشک تشخیص بده نه مهندس؟میدونستی مریم سلیمانی نورولوژیست هست و تشخیص اختلال با روانپزشک هست و اصلا دکتر منوچهری کارگذاشتن دستگاه روی سر رو انجام نمیده
منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...
سلام عزیزم من اونروز خیلی عصبانی بودم چون بعد کلی رفتو امدو هزینه بهبود نداشتم اما به لطف خدا دارم بهتر میشم ولی درمان پرهزینه هست میام از نتیجه تو ماههای مختلف برای بچه ها میگم ولی به نظرم بهتره روانپزشک حاذق کنار مهندس پزشکی اینکارو انجام بده چون مغزو اعصاب برای داخلی اعصاب هست نه تشخیص اختلال روانی و تحویز دارو