2777
2789
بفروش پولشو چندجا قسمت کن مثلا برای بیماران سرطانی و بچه های کار الانم هواسرده به لباس گرم نیازدارن ...

سرطان درمونش اینقدررر هزینش بالاست پدرم سرطان داشت

مخصوصا بخش کودکانش اصلا اوضاع داغون

لایک نکن خواهر منننن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان درمونش اینقدررر هزینش بالاست پدرم سرطان داشتمخصوصا بخش کودکانش اصلا اوضاع داغون

بخشی هم کمک کنی میشه من تو بیمارستان ها دیدم انقدر خانواده ها که حتی پول ویزیت دکتر و دارو ندارن 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بفروش پولشو چندجا قسمت کن مثلا برای بیماران سرطانی و بچه های کار الانم هواسرده به لباس گرم نیازدارن ...

متاسفانه دیگه به هیچ مرکزی نمیشه اعتماد کرد خودش باید بره اگر خواست کمک کنه بذاره تودست نیازمند و بیاد 

لایک نکنید .توروخدا 
متاسفانه دیگه به هیچ مرکزی نمیشه اعتماد کرد خودش باید بره اگر خواست کمک کنه بذاره تودست نیازمند و بی ...

تو بیمارستان ها پراز خانواده های دردمند محله های فقیر نشین پراز نیازمند من دیدم بچش کفشاش پاره پوره تواین سرما یه کاپشن درستوحسابی نداشتن نه وسیله بدردبخوری توخونشون 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بله دیگه مگه دروغ نوشتی ؟

دروغ ننوشتم تاریخ تاپیکارو نگاه کن از اون زمان تا الان زندگیم زیر و رو شده نیازی نمی بینم برات توضیح بدم ولی دعا میکنم هیچ وقت شرایط زندگیت مثل من نشه ویکی نادرست قضاوتت نکنه

سلام نزدیک چهارده ماهیی میشه طلای مادرم کم شده  یدونه زنجیره همه جای خونه رو زیر رو رو کردیم‌نبود که نبود جایی اگهی نزدیم چون نمیدونیم کجا گم کرده هر لحظه یادش می افته ناراحت میشه یه لحظه پستتون رو دیدم گفتم منم پیام بگذارم

دروغ ننوشتم تاریخ تاپیکارو نگاه کن از اون زمان تا الان زندگیم زیر و رو شده نیازی نمی بینم برات توضیح ...

خیالت راحت من شرایطم داغونه و مثل توحتی روتین پوستی ماشین  و چی و چی و چی که چند سال قبل داشتی هم هرگز به خودمون ندیدیم 😅

لایک نکنید .توروخدا