سلام وقتتون بخیر..من افسردگی دارم پارسال یه دوره دارو خوردم ولی باز افسردگیم برگشته الانم بخاطر کنکورم نمیتونم داروی اعصاب بخورم..هزینه تی ام اس خیلی بالاس ولی چون بیمه دارم میخام تو بیمارستان انجامش بدم..کسی بیمارستان مجهزی میسناسه ک دستگاه تی ام اس داشته باشه؟!واقعا دیگه کلافه شدم تو این وضعیت افسردگیو کرونا نمیتونم بیمارستانارو بگردم..اگه کسی انجام داده یا چیزی ازش میدونه بهم بگین ممنونم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مدتی بود سردرد های شدیدی میشدم و دچار افسردگی شده بودم، به کلینیک سردرد تهران مراجعه کردم و برام rtms تجویز کردن، بیست جلسه تحریک مغناطیسی برای درمان سردرد انجام دادم و سردردهام خیلی کم شده و بهم گفتن 10 جلسه دیگه انجام بدم خوب میشم حقوقم رو بگیرم 10 جلسه تحریک مغناطیسی مغز رو انجام میدم، به شما هم توصیه میکنم برای درمان افسردگی و سردرد خیلی جوابه