2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163895 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و عرض ادب. من ارتی ام اس و برای درمان ترک شیشه با پیشنهاد و نظر پزشک انجام دادم.الان شیش جلسه ر ...

سلام دوست عزیز

امیدوارم همیشه سلامت باشید 

امکانش هست اگر تهران پیش پزشکی رفتید اسم و شماره پزشک رو بفرمایید. همینطور هزینه هر جلسه هم بگید ممنون میشم 🙏

سلام دوست عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشید  امکانش هست اگر تهران پیش پزشکی رفتید اسم و شماره پ ...

سلام.من دکتری که رفتم کرج ه اگه خواستین شماره مو می‌زارم تماس بگیرین راهنمایی تون کنم

سلام دوست عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشید  امکانش هست اگر تهران پیش پزشکی رفتید اسم و شماره پ ...

سلام .دکتری که من رفتم .آدرسش کرج .میدون سپاه .اگه خواستین تماس بگیرین کامل راهنمایی تون کنم 09197931833

سلام من مادرم پارکینسون داره خواستم‌بپرسم‌ایا بیمارستانی هست که دستگاه ار تی ام اس داشته باشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

سلام من مادرم پارکینسون داره خواستم‌بپرسم‌ایا بیمارستانی هست که دستگاه ار تی ام اس داشته باشه 

بیمارستان روزبه، رازی، سرخه حصار اینا دولتی هستن.بیمارستان ایرانیان، میمنت، عرفان، دل آرام اینا خصوصی هستن. 

بیمارستان روزبه، رازی، سرخه حصار اینا دولتی هستن.بیمارستان ایرانیان، میمنت، عرفان، دل آرام اینا خصوص ...

مرسی عزیزم‌😘

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

من مدتی بود سردرد های شدیدی میشدم و دچار افسردگی شده بودم، به کلینیک سردرد تهران مراجعه کردم و برام rtms تجویز کردن، بیست جلسه تحریک مغناطیسی برای درمان سردرد انجام دادم و سردردهام خیلی کم شده و بهم گفتن 10 جلسه دیگه انجام بدم خوب میشم حقوقم رو بگیرم 10 جلسه تحریک مغناطیسی مغز رو انجام میدم، به شما هم توصیه میکنم برای درمان افسردگی و سردرد خیلی جوابه