2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163309 بازدید | 179 پست
منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

عزیزم من یه سوال سوال داشتم راجب این موضوع اگه پیامم دیدی لایک میکنی؟

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

من وسواس فکری دارم قرصم مصرف میکنم ولی انگار همش داره بیشتر میشه میخوام rtmsبرم دکتر باید بنویس یا خودم میتونم برم یه کلینیک برای انجامش بده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا بگید کجا رفتید. من الان پیش دکتر شیرزاد خیراندیش رفتم.البته هنوز جلسات درمان رو شروع نکردم.

سلام خدمت شما🌹🌹

راستش من مشکل وسواس فکری دارم و سالها دارو خوردم اما از عوارضش کلافه شدم، و اینکه اردیبهشت یه سانحه برام‌رخ داد بعد اون گاهی دچار پانیک میشم و گاهی هم حس میکنم نمیتونم با دنیا خوب ارتباط برقرار کنم ینی احساس غیرواقعی بودن میکنم، دکتر رفتم یه مشت دارو سنگین نوشت اولش خوردم بعد قطعشون کردم به خاطر عوارضشون، خدارو شکر با کمک مشاوره و‌تکنیک های خوبی که یادگرفتم بهتر شدم ولی میخوام‌ریشه ای مشکلو حل کنم و تصمیم دارم rtms انجام بدم، دکتر ذاکریو قبولش دارم‌چون چند سال پیش رفته بودم پیششون و کارشون خوب بود(البته اون زمان این دستگاه ایران نبود) ولی هزینه ای میدونم از همه بیشترن به نظر شما ایا به لحاظ نتیجه دهی فرق داره پیش کدوم دکتر برم؟یا هر کلینکی که دستگاهو داشته باشه میتونه جواب خوبی بده؟

دکتر ذاکری برای هر نیمکره فک کنم ۲۵۰ یعنی اگه کل سر باشه جلسه ای۵۰۰ میگره، اما دکتر سلیمانی کل سرو ۲۵۰ میگیره فک کنم جاهای دیگه هم ظاهرا قیمت های دیگه، میتونید راهماییم کنید که کجا انجام بدم درمجموع کجا بهتره!؟

راهنمایی و نظر شما و بقیه افراد فروم  با تجربه های مشابه خیلی برام مهمه خوشحال میشم و باعث افتخارمه که راهنمایی هاتون رو بشنوم💚

من وسواس فکری دارم قرصم مصرف میکنم ولی انگار همش داره بیشتر میشه میخوام rtmsبرم دکتر باید بنویس یا خ ...

من پیش خانم دکتر مریم سلیمانی متخصص مغز و اعصاب میرم، آدرسشون تغییر کرده الان جنب اورژانس بیمارستان دی هستن، ایشون منو معاینه کردن و یکسال و نیم پیش نوار مغزی میگرفتن ، ۳ هفته پیش مجدد رفتم پیششون نقشه مغزی گرفتن، و تعداد ۱۰ جلسه نیاز داشتم که انجام دادم، چون به من گفته بودن برای جلسات تثبیت همون یکسال پیش برم که من کوتاهی کردم و دوباره ۳ هفته پیش حملات پانیک دست داد (بخاطر یه شوک دوباره مربوط به کرونا!) ، دو جلسه اول که در روز اول بود مشکل بد خوابیم حل شد اما ۱۰ جلسه رو رفتم چون نیاز بود

میشه لطفا بگید کجا رفتید. من الان پیش دکتر شیرزاد خیراندیش رفتم.البته هنوز جلسات درمان رو شروع نکردم ...

خانم دکتر مریم سلیمانی قره تپه، روبروی اورژانس بیمارستان دی تو خیابون ولیعصر توانیر ساختمان پزشکان آریا

سلام خدمت شما🌹🌹 راستش من مشکل وسواس فکری دارم و سالها دارو خوردم اما از عوارضش کلافه شدم، و اینکه ...

من از دکتر سلیمانی نتیجه گرفتم، البته اینم بدونید حتما بعد از اتمام جلسات، تثبیت ها رو هرزمان کفتند برید چون دوباره میتونه برگرده من ۱/۵ سال پیش رفتم اون موقع دکتر سلیمانی سعادت آباد بودن،تثبیت رو کفتن برم من کوتاهی کردم یکم هم تنبلی، ۳ هفته پیش بخاطر یه اتفاق کوچیک دوباره به من حملات بدی دست داد، سریعا نوبت گرفتم روز اول با دو جلسه مشکل اصلیم که خوابیدن بود حل شد ( هربار که میخواستم بخوابم پانیک میشدم یعنی جمعش در ۲۴ ساعت ۹ بار پانیک شدم!)تا اینکه در همون دو جلسه اول در روز اول شبش یه خواب عااالی داشتم تعداد ۱۰ جلسه رفتم اما بخاطر مشغله کاری و اینکه چند ماهیه تهران زندگی نمیکنم قرار شد یک ماه دیگه برای تثبیت برم. در حال حاضر مطبشون توانیر رویروی اورژانس بیمارستان دی ساختمان پزشکان آریا هست.

دکتر منوچهری که کار قرار دادن دستگاه رو روی سر انجام میدن خیلی دلسوزن و خیلی خوب تحلیل میکنن به من چند تا پیشنهاد دادن مثل مدیتیشن، ورزش و ... خیلی راضیم و اگر خدا بخواد دیگه برای تثبیت تنبلی نمیکنم.

هزینه هر جلسه ۲۵۰ هست، بیمه تکمیلی دانا هم دارم اما فعلا نامه ها رو نبردم نمیدونم بیمه چقدرشو میده

سلام خدمت شما🌹🌹 راستش من مشکل وسواس فکری دارم و سالها دارو خوردم اما از عوارضش کلافه شدم، و اینکه ...

فکر نکنم ربطی به نیمکره داشته باشه. من الان چند جا سوال کردم رنجش جلسه ای 250. حالا شاید مثلا دکتر علی جلسه ای 500 بگیره ولی 15 جلسه ولی دکتر رضا جلسه ای 250 بگیره ولی 30 جلسه بگیره

راستش من از بس تبلیغ دکتر ذاکری رو تو این نی نی سایت دیدم ازش بدم اومده، شاید هم کارشون عالی باشه ولی این موضوع که چند نفر( شاید هم یک نفر باشه و با چند اکانت وارد میشه) میاد و تبلیغ میکنه خیلی پست فطرتیه به خصوص برای بیماری مثل بیماری روحی و روانی که آدمو واقعا درمانده و مستاصل میکنه و هیچ کس هم آدمو درک نمیکنه

من از دکتر سلیمانی نتیجه گرفتم، البته اینم بدونید حتما بعد از اتمام جلسات، تثبیت ها رو هرز ...

براتون درخواست دوستی فرستادم. ممنون میشم قبول کنید. راستش ببخش ولی میترسم پیامت تبلیغی باشه. منو ببخش ولی امیدوارم درک کنی که حساسیتم برای چیه.

این که نوشتید 15 جلسه هر روز دو جلسه یعنی کلا یه هفته طول کشید؟ 

من تهران نیستم دکتر بهم گفته حدود یک ماه باید بیای بمونی. خودم احتمال میدم حدود 25 تا 30 جلسه برام در نظر گرفته باشه

من از دکتر سلیمانی نتیجه گرفتم، البته اینم بدونید حتما بعد از اتمام جلسات، تثبیت ها رو هرز ...

سلام مرسی از راهنماییتون🌹🌹🌹

من خدارو شکر با یه سری تکنیکا دارم کنترل میکنم ولی اینکار برام واجبه برام دعا کنین

بعد یه سوال دیگه!؟برای تثبیت باید چند ماه یکبار برین!؟

و اینکه ایا مثل داروها مقاومت درمانی داره؟

یعنی به نظرتون ممکنه الان اثر کنه ولی بعدا بدنمون عادت کنه دیگهبا اون ولتاژو فرکانس دیگه بدنمون جواب نده؟

عرض سلام خدمت دوستان من حدود ده سالی هست درگیر اظطراب و افسردگی و وسواس هستم و خودتون میدونید ک چقدر علایم روحی و جسمی و خواب و .... ایجاد میکنه قدیما یه مدت دارو خوردم ولی چند سالی هست ترس از مصرف دارو هم دارم اومدم تهران هیپنوتیزم درمانی رفتم ۱۵ جلسه طب سوزنی رفتم بی فایده بود خلاصه بگم درمان باید تلفیقی از دارو و روانکاوی و روشهای جدید مثل همین ار تی ام اس باشه ولی من فعلا دسترسی ندارم اگه کسی واقعا نتایجی گرفته بیاد همینجا بگه یا به شخصی من پیام بده خدا خیرش بده از کسایی هم که تبلیغ میکنن خواهش میکنم نکنید اینکارو با کسی که سالها درد کشیده باور کنید ارزششو نداره تاوان داره و  اینکه کارما برای خودتون ایجاد نکنید خدا به همتون سلامتی بده

این که نوشتید 15 جلسه هر روز دو جلسه یعنی کلا یه هفته طول کشید؟  من تهران نیستم دکتر بهم گفته ...

در کل برای من ۸ روز بود اما ان زمان به تعطیلی عید قربان خورد و در ضمن جمعه رو هم حساب کنید