2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163175 بازدید | 179 پست
سلام مرسی از راهنماییتون🌹🌹🌹 من خدارو شکر با یه سری تکنیکا دارم کنترل میکنم ولی اینکار برام واجبه ...

والله من نمیدونم جواب شما رو، ولی فکر نکنم مقاومت بده چون من تثبیتم رو پارسال نرفتم اما چند روز پیش که رفتم چون دوباره به خاطر یه اتفاق حمله بهم دست داد، همون روز اول (۲ جلسه اولم) که بعدش شب خوابیدم مشکل پانیک من حل شده بود (مشکل امسالم خوابم بود که بهم پانیک دست میداد زمان خواب) ولی خب من ۱۰ جلسه رفتم. بازم بهتره از اهل فنش بپرسید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دورانکیم استفاده از هم ...

سلام ..منم پانیک داشتم از سال 89..اما دو سه سال پیش با یه روش درمانی بدون دارو وساده خوب شدم..اگه مایل بودین بهتون بگم

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

سلام دوستم به کمکت نیاز دارم

خواهش میکنم جوابمو بده چند جلسه از دستگاه آرتی ام اس استفاده کردی تا حس کردی داری اروم میشی؟

هزینه هر جلسه چقدر بود؟

پدرم دچار پانیک شده

من از دکتر سلیمانی نتیجه گرفتم، البته اینم بدونید حتما بعد از اتمام جلسات، تثبیت ها رو هرز ...

سلام دوستم شما راضی هستین ؟

پیشنهاد میگنن پدرم رو که ۷۷ سالشون هست و امروز نزدیک ۲۰ روز دارو میخوره و بدتر شده ببریم ارتی ام اس؟

سلام دوستان گل انشالله حال همه شما خوب باشه وهمیشه در سلامتی کامل به سرببریدبعضی از عزیزانی که آر تی ام اس انجام داده بودن وراضی بودن لطفا پاسخ بدن که ار تی ام اس درمانش همیشگیه یا اثرش موقتیه چون شنیدم اثرش تا 6 ماه هست ممنون وسپاس از دوستانی که محبت میکنن وپاسخ میدن

سلام و عرض ادب. من ارتی ام اس و برای درمان ترک شیشه با پیشنهاد و نظر پزشک انجام دادم.الان شیش جلسه رفتم.فوق العاده بوده ،تمام روشهای ترک و هر چی که به ذهن تون برسه رو انجام دادم ولی متاسفانه موفق نشدم.ولی این روش و این دستگاه تو این مدت عملکردی ک برام داشتن و هیچ ترکی برام نداشته.یعنی از بین بردن وسوسه،تا این لحظه بنظرم موفق ترین روشی بوده که تا حالا امتحان کردم.امیدوارم دائمی باشه و مقطعی نباشه.