2777
2789
عنوان

خونه رو دسته گل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 76 پست
شوهر منم ناهار دیر میاد من الان دارم از ی طرف ناهار درست میکنم از ی طرف پسرم کلاس آن لاین داره به در ...

عزیزم😂😂

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
ای جان اعصابتو خورد نکن عزیزم

کلا دور بد بیاریم 

الان لباسشویم ١ هفته تعمیرگاه کلی لباس دارم واس شستشو بازم یکمیشو بردم خونه مادرم و مادرشوهر شستم

چدنای گاز کثیفن با هرچی میشورم پاک نمیشن رو مخن

پسرم دیشب خونه مادرم بوده صبحی بیدار شده کلی گریه ک منو ببرید اخرشوهرم بردش اونجا خیلی خیلی ناراحتم داره این اخلاقش ادامه دار میشه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهامون یا خواب بود یا بیرون...یسری با اطلاع قبلی رفتم خونشون....انقدر کثیف بود ک نگو...بقو ...

متاسفانه😏 من از خونه میرم بیرون خونم رو تمیز میکنم یبار اتفاقی کسی باهام اومد خونه مرتب باشه

روزی ۳۰ بار تی میکشم سرامیکارو 

نمیدونم چطور بعصی ها اتقدر بیخیالن

این وضعیت منه البته تا قبل از ساعت ۲....۲ببعد خونه تمیز و ناهارم آمادس....سعی کن ناهارتو قبل از ۱۲بپ ...

آخه شوهرم ۴ میاد زودتر بپزم خوب نمیشه امروز ماهی گذاشتم باید نزدیک خوردن آماده کنم این کلاسای مدرسه برنامم رو بهم ریخته از صبح تا ساعت ۴ باید آن لاین باشیم 

کلا دور بد بیاریم  الان لباسشویم ١ هفته تعمیرگاه کلی لباس دارم واس شستشو بازم یکمیشو بردم خونه ...

چدنای گازتو با لوله باز کن بشور خیلی تمیز میشن

ایشالله لباسشوییتم‌میاد 

گل پسرتم براش کارتن بزار بازی بهش بده سرش گرم بشه که عادت نکنه هی بره خونه مامانت

یکم صبوری کنید با گریه کردن مجبورتون نکنه خودش خسته میشه گلم

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
متاسفانه😏 من از خونه میرم بیرون خونم رو تمیز میکنم یبار اتفاقی کسی باهام اومد خونه مرتب باشه روزی ...

منم دقیقا همینجوریم 

چدنای گازتو با لوله باز کن بشور خیلی تمیز میشن ایشالله لباسشوییتم‌میاد  گل پسرتم براش کارتن ب ...

لوله باز کن تاثیر نداشته

به گریه اش محل نمیدم ولی یکاری میکنه ٥ سالشه ینی کل اپارتمانو میزاره رو سرش هیچ منطقی سرش نمیشه😭😭😭

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
آخه شوهرم ۴ میاد زودتر بپزم خوب نمیشه امروز ماهی گذاشتم باید نزدیک خوردن آماده کنم این کلاسای مدرسه ...

منم همینطور شوهرم ۴ببعد میاد..من خورشت رو آروم میپزم و شعله رو کم کم میکنم ک تا ساعت ۳جا بیفته..برنجم میپزم ولی نمیزارم دم بکشه...مثلا امروز کتلت دارم...همه چی رو آماده کرد...ولی سرخ نکردم..الان سرخ میکنم...ولی جارو لباس شستن..گرد گیری۲ببعد ندارم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
متاسفانه😏 من از خونه میرم بیرون خونم رو تمیز میکنم یبار اتفاقی کسی باهام اومد خونه مرتب باشه روزی ...

دقیقا..منم همینطور بعد خونه ای ک بچه همون لحظه بهمش بریزه با خونه ای ک کلا نامرتب باشه خیلی فرق داره مشخص...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
😞😞😞😞 دعوام کردی رفتم ظرفامو شستم ناهار درست کردم کف آشپزخونه رو هم شستم  دیگه جون ندارم ...

😂😂😂😂😉آفرین خسته نباشی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خیر ببینی ثواب کردی💋😍

💝

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا