2777
2789

ازامروز تا سه شنبه مهلت ثبت نام هست

گفتم شاید کسی خبر نداشته باشه اطلاع بدم

انشالله به حق پیامبر( صلوات الله علیه )این ماشین ها به نیازمند برسه

تنکیو وری بوس

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت نیازمند ۱۵۰‌میلیون پول داره ؟

یا مثلا سایپا پیش پرداختش ۱۳۳ تومنه 

سال دیگه موعد تحویل به روز پول میگیرن باز

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

کجا باید ثبت نام کرد

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده

با قیمتای نجومی خدا خیرشون ندد

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
عزیزم الان دیگه پولمون بی ارزش شده اگه پراید زِپرتی رو بفروشی میتونی بخری

این مرحله ۶ پیش فروش هست مرحله ۵ ببینی خیلی گرون کردن نامردا،  به قول شما مجبوریم نخریم پولمون بی ارزش میشه .

به نظرت نیازمند ۱۵۰‌میلیون پول داره ؟ یا مثلا سایپا پیش پرداختش ۱۳۳ تومنه  سال دیگه موعد تحوی ...

موافقم این پول باید پول خرید خونه می بود اما متاسفانه!!! 

منظورم ازنیازمند کسی نیست که هیچی پولی نداره کسی هست که وضعش پایین‌تر از بقیه هست

متاسفانه ماخبر داریم طرف خونه چندمیلیاردی داره ماشین خوب داره...... 

اما بازم رفته به اسم زنش ثبت نام کرده

اما این شرایطی که شما درباره خرید گفتید مال پیش فروش هست نه فروش فوق العاده

به طور مثال فروش فوق العاده پارس نودو هشت میلیون هست ولی دربازارآزاد دویست وخورده ای