2777
2789
عنوان

دختر بزرگم خیلی پرتوقعه

119 بازدید | 9 پست

چی بگم یه خورده درک کنه نمی خوام بی گدار به آب بزنم حرفی بزنم بدتر شه،این که میگم پرتوقع هست  در زمینه نیازی های اولیه و نمی‌ذاره چیزی بمونه واسه نیاز های ثانویه خودش و نیازهای اولیه و ثانویه خواهرش .مثلاواسع اول مهر یه کفش گرفت نزدیک دوملیون خودش هم انتخاب کرد حالا یک ماه نشده میگه یه کفش دیگه می خوام این زشت و کهنه شده .یاهر وقت باباش می خواد بره بیرون میگه فلان چیز برام بگیر که اصلا نیازی بهش نداره نه هم بگه  با بداخلاقی رفتار می کنه و بی احترامی .از اون طرف هر چی هم براش می گیریم تو چشمش نمیاد همیشه مرغ همسایه براش غازه.بر عکس کوچیکه برای یه چیز کوچولو‌کلی تشکر می کنه و همیشه راضیه به همه چی ولی اون نظرش اینه که واسه خواهرم بهتر می خرین بیشتر می خرین در حالی که اصلا این طور نیست ما مثلا برای کوچیکه یه کیف می خرید دویست هزار تومن واسه اون کیف یک و پونصدی ولی باز آخر اون میگه مال خواهرم بهتره هیچ وقت در نهایت راضی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم کمبود توجه شده بهش، شاید چون فکر می‌کنه توجه شما بیشتر معطوف به خواهرشه، میخواد با این چیزا جبران کنه، اینکه فکر می‌کنه واسه اون بهتره از وسواس یا اعتماد به نفس کم میاد، اینا همش ممکنه باشه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

حس میکنم کمبود توجه شده بهش، شاید چون فکر می‌کنه توجه شما بیشتر معطوف به خواهرشه، میخواد با این چیزا ...

یعنی محبت و توجه و کلامی بیشتر لازم داره و رفتاری ؟اگه بیشتر بشه درست میشه ؟خیلی هم میگه دوستام می گن خواهرت خیلی نازه کاش من جای اون بودم همیشه بهش می گم دوتا تون شبیه همین فقط اون کوچولو تره 

یعنی محبت و توجه و کلامی بیشتر لازم داره و رفتاری ؟اگه بیشتر بشه درست میشه ؟خیلی هم میگه دوستام می گ ...

دیدی گفتم، اعتماد به نفسش کمه، فکر می‌کنه خواهرش خیلی ازش بهتره، باید یه کاری کنید این فکر از سرش بره بیرون، بهش یاد بدید وسواسی نباشه، حالا من نمیدونم چند سالشه، اگر بچست که باید بیشتر توجه کنید احتمالا

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑