2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی دائمیه یا گاهی میبینی گاهی قطع میشهداخل کاملا آلودست یا نه گاهی پاکه؟پریودت منظمه یا نامنظم ...

ن گاهی میبینم گاهی قطع میشه منظورت از داخل  کاملا آلودس یعنی چی خواهر

پریودم بشدت نامنظم

ن گاهی میبینم گاهی قطع میشه منظورت از داخل کاملا آلودس یعنی چی خواهرپریودم بشدت نامنظم

ایشالا که تمیز باشی برای اون موقع 

منم دعا کن عزیز 🩷

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
یعنی اینکه داخل واژن خون وجود داره توی لکه بینیات یا نه پاکه

لک بینی قهوه ای عزیزم هر وقتی یجوریه عصبی شدم نمیدونم فقط دعام این کاش قبلش لااقل لک بینی ببینم ک با مفنامیک قطعش کنم

ایشالا که تمیز باشی برای اون موقع منم دعا کن عزیز 🩷

خواهز خدا از زبونت بشنوه کاشکی پاک باشم کاشکی بشههه دلم خیلی گرفته ناامید خیلی حاجت دارم‌میخام برم ضریح بغل بگیرم نذرمو بندازم ضریح نماز حاجت بخونم

لک بینی قهوه ای عزیزم هر وقتی یجوریه عصبی شدم نمیدونم فقط دعام این کاش قبلش لااقل لک بینی ببینم ک با ...

اللن چجوریع؟

الان پاکی؟

ده روز دیگه موعد پریودته یا ده روز دیگه میری مشهد؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
اللن چجوریع؟الان پاکی؟ده روز دیگه موعد پریودته یا ده روز دیگه میری مشهد؟

الان پاکم عزیزدلم نمیدونم خواهر موعدم کی هستش چون تنبلی تخمدانم نامنظمه ۱۰ روز دیگه میرم امام رضا

ولی ی حس خیلی بد دارم میترسم پریود شم

الان پاکم عزیزدلم نمیدونم خواهر موعدم کی هستش چون تنبلی تخمدانم نامنظمه ۱۰ روز دیگه میرم امام رضاولی ...

آهاااا

خود استرس باعث لکه بینی و خونریزی نا منظم میشه.

و چون پریودت نامنظمه

از نظر آیت الله مکارم تا خونریزی با صفات حیض نداشته باشی حیض نیست

یعنی لکه بینی های نامنظم جزء حیض نیست و استحاضه محسوب میشه.

و احکام استحاضه رو رعایت کنی، هم میتونی حرم بری و زیارت کنی و هم میتونی نماز بخونی.

از سایت پاسخگو دات کام هم هر سوالی داشتی میتونی بپرسی. آنلاین جواب میدن بهت همون موقع

اللّهم عجّل لولیک الفرج