2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی میخونی

من حسابداری هستم، منم مث شما میخاستم پشت کنکور بمونم ولی نموندم چون دیدم حوصله کنکور خوندن ندارم و بخونمم رتبه نمیارم 

رفتم حسابداری

دوستم ک با من بود اون موند پشت کنکور 

حالا من ترم 5 ام و اون ترم 2

ایشون بهداشت عمومی سراسری میخونن 

اینم بگم گاها پشیمون میشم میگم کاش پشت کنکور میموندم ولی میدونم رتبه نمیوردم

ریاضی محض ۱۷ خوبه  تجربی

خب اگه بمونی رشته بهتری میاری ؟؟؟ اگه بیاری بمون پشت کنکور . و اگه میخوای بری پیام نور  به مقطع بالاتر فکر کن . من الان پیام نور قبول شدم ولی فقط به این دلیل که متاهلم وحوصله موندن ندارم و البته رشته ای که دوست دارم قبول شدم و.. .... میخوام برم پیام نور ولی برای ارشد میرم دولتی حتمااا

من حسابداری هستم، منم مث شما میخاستم پشت کنکور بمونم ولی نموندم چون دیدم حوصله کنکور خوندن ندارم و ب ...

خوب بنظرت من چی بخونم رفدم دانشگاه کارشناس گفت برو حساب داری خودم میخاسم برم امار

۱۸کا بود فک کنم دقیق یادم نی ارع تمام تلاش ولی ۳ماه خوندم

این سه ماه بهت ضرر زده اگر کنکور اولت بوده ولش نکن حیفه بعد پشیمون میشی منم سال اول 20 هزار شدم سال بعدش خیلی بهتر شد رتبم