2777
2789
نمیدونم از شماها دارم راهنمایی میگیرم

خب ببین تو باید اخرش تصمیم بگیری . ببین می تونی تو این مدت خودت رو بکشی بالا . به نظر من شانست رو یکبار امتحان کن . ببخشید ولی بازم حالا من اطلاعات کافی ندارم ولی انگار ریاضی ام خیلی رشته تاپی نیست . بازم خودت بهتر می دونی . خب بعدا می تونی با این رشته کار کنی ؟ و اینکه خب ببین الان اموزش مجازیه . به نظر من یه بار دیگه کنکور بده اما سفت و سخت بخون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بنظرت من چی بخونم رفدم دانشگاه کارشناس گفت برو حساب داری خودم میخاسم برم امار

ببین حسابداری یک رشته خوبی هست با بازار کار عالی، ولی مثلا ارشد حسابداری رو بخونی باز هم همون حسابداری فقط حقوقت زیاده، دکترا هم ک میتونی استاد بشیو..... 

روانشناسی، و مشاوره هم رشته هایی هستن ک میدونی در اینده در ارشد و دکترا، دکتر روانشناس بالینی بشی

علوم تربیتی هم اگر پارتی در اموزش پرورش داشته باشی ب درد بخوره برای معلم شدن

مترجمی زبان هم رشته ی خوبی هست برای ترجمه و شاید استاد شدن

و تربیت بدنی برا مربی شدن باشگاه 

رشته های مدیریت هم خوبن تقریبا شبیه حسابداری ولی حسابداری بهتره

ولی رشته های مثل ریاضی محض، شیمی مغز، زیست سلولی وملکولی و جانور شناسی،زمین شناسی واقعا رشته هایی هستن ک اگ برای کار بخای به هیچ دردی نمخورن

تو کنکور دومت بوده ینی حدودا 19 سالته 

ی سال هم بمونی میشی 20 سال 

ببین من هم الان 20 سالمه و ترم 5 هستم و سال دگ لیسانسمو میگیرم

میدونی میخام بگم ک اگ واقعا قابلیتشو داری ک پشت کنکور بمونی شرایط جنگیدن برا کنکور رو داری بخووون و نرو پیام نور

ولی اگ فک میکنی باز 3 ماه میخونی و نهایت 50 هزارتو میکنی 20 هزار و در اخر ی رشته چرت قبول میشی نمون

عمرتو هدر نده

با ی مشاور هم حتماااا مشورت کن

زمانت رو هم هدر نده چون این چند ما تاخیر در کنکور امسال برا تو فرصتو کم کرده