2777
2789

سلام خانوما من دو ساله ازدواج کردم و اصلا اقدام ب بارداری نداشتم

میخواستم بدونم از روز اقدام تا وقتی ک بارداری مشخص بشه چقد طول میشکه؟؟؟

و اینکه میشه رژیمگرفت و حلقه زد بعد اقدام زمانی ک هنوز معلوم نیست بارداریم؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توکه تاالان صبر کردی بزار یه چندماه بگذره بعد عیداقدام کن،من باردارم واقعا تواین شرایط خیلی استرس داره هی باید تحت نظر دکترباشی اینور اونور بری واسه سونو آزمایش از اینورم کرونا استرس میده،خواستم تجربمو بگم

برنامه ماه بانو رو نصب کن روزای خوب اقدام رو طبق پریودت میزنه

رژیمت اگ سخت نباشه فک نکنم موردی داشته باشه،اما خب بخاطر بنیه بچت بهتره خودت و شوهرت رو تقویت کنی و بعد اقدام کنی

درمورد حلقه هم ک معلومه نباید بزنی

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
عزیزم توکه تاالان صبر کردی بزار یه چندماه بگذره بعد عیداقدام کن،من باردارم واقعا تواین شرایط خیلی اس ...

مرسی عزیز دلم❤❤

اخه ما برنامه ریزیمون برا این ماها بود ابان و اذر ماه❤

دیگه بیشتر از این صبر جایز نیست برا ما

شما جواب سوال هامو میدونید؟؟؟

عزیزم توکه تاالان صبر کردی بزار یه چندماه بگذره بعد عیداقدام کن،من باردارم واقعا تواین شرایط خیلی اس ...

اره واقعا کرونا بشدت رشد افزایشی داره

من ک یکماهم بود کرونا شروع شد😐🤦‍♀️

فقط از خدا میخوام بچم رو حفظ کنه از این بیماری

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
برنامه ماه بانو رو نصب کن روزای خوب اقدام رو طبق پریودت میزنه رژیمت اگ سخت نباشه فک نکنم موردی داشت ...

رژیم کتومیگیرم 

واینکه اگه اقدام کردیم و خدایی نکرده نشدچ؟؟ماه اول 

نمیشه تا وقتی نفهمیدم ورزش کنم و حلقه؟؟

اره واقعا کرونا بشدت رشد افزایشی داره من ک یکماهم بود کرونا شروع شد😐🤦‍♀️ فقط از خدا میخوام بچم ر ...

خدایا ناشکری نمیکنم ولی بقول مامانم همه به فکرسلامتیشونن تو هم خودتو درگیر حاملگی کردی

رژیم کتومیگیرم  واینکه اگه اقدام کردیم و خدایی نکرده نشدچ؟؟ماه اول  نمیشه تا وقتی نفهمید ...

باید ورزش های سخت نکنی ک ب شکمت فشار بیاره مخصوصا حلقه وقتی تو اقدامی بیشتر احتمال رو بده ب شدنش 

اگ بشه و خدایی نکرده کوتاهی کنی عذاب وجدان میگیریااا

رژیم کتومیگیرم  واینکه اگه اقدام کردیم و خدایی نکرده نشدچ؟؟ماه اول  نمیشه تا وقتی نفهمید ...

اون برنامه‌ای ک گفتم رو نصب کن نهایتش میخواد دو یا سه هفته ورزشت رو کم کنی

باید ورزش های سخت نکنی ک ب شکمت فشار بیاره مخصوصا حلقه وقتی تو اقدامی بیشتر احتمال رو بده ب شدنش&nbs ...

اره باشه ممنون

من پریودم ی چند وقت نامنظم شدخ بود الان داره منظم میشه باز اون برنامه رو نصب کنم بعد برای مطمئن شدن کیت هم بگیرم ب نظرتون؟؟؟

خدایا ناشکری نمیکنم ولی بقول مامانم همه به فکرسلامتیشونن تو هم خودتو درگیر حاملگی کردی

ن اینجوری نگووو خدا وقتی اون کوچولوی بی گناه رو گذاشته تو شکمت خودشم حفظش میکنه برات

فقط رعایت کن مخصوصا این ۵ماه رو