2777
2789
عنوان

چرا بچه های امروزی اینطوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدکه بیخودی لی لی به لالاشون میذارن بخاطراونه 

حالاهی دم ازآسایش آرامش بچه هاشون میگن ونگرانشونن همه چی براشون فراهم میکنن آخرشم یا۱۵سالگی بایه پسرفرارمیکنه یاهزارتادوست پسرداره 

خلاصه آخرعاقبتی ندارن بنظرمن البته نریزین سرم 

قدیماازاین خبرانبودخیلیم بچه هاموفق وباادب بودن 

دختر خاله من ۸ سالشه میگه کاش چین به دنیا اومدم که مجبور نبودم حجاب داشته باشم😐😐😐

من خودم چادریم دخترم شش سال و هشت ماهش هست 

از الان میگه ایران چیه همه حجاب دارن من بزرگ شم میرم خارج

یه سری هم صحبت خارج رفتن داشتیم که بریم پیش برادر شوهرم این جغله فقط ذوق اینو داشت اخ جون اونجا حجاب نیس!!!!

در حالی که الان قاعدتا بدون روسری میره بیرون!!!

برا اینکه زندگیای همه مثل هم بود من یادمه خونه یکی میرفتیم یه طرف دیوار قفسه زده بودن پرررر از کتاب ...

اصلا خونه کسی هم نری تو فضای مجازی اینستا میبینه دیگه همش زرق و برق به رخ میکشن

میخندم ولی افسرده ام
من خودم چادریم دخترم شش سال و هشت ماهش هست  از الان میگه ایران چیه همه حجاب دارن من بزرگ شم می ...

خخخخ برعکس دختری من فقط آرزوش این بزرگ بشه چادر بپوشه 

شایدم برا این وقتی میخواد بپوشه من غر میزنم میگم توروخدا این چادر با خودت نیار 

هی میگه منم میخوام مثل تو چادر بپوشم

من خودم چادریم دخترم شش سال و هشت ماهش هست  از الان میگه ایران چیه همه حجاب دارن من بزرگ شم می ...

من خودم چادریم بنظرم باهاش مخالفت نکنین این اجازه رو بهش بدین خودش مسیرشو انتخاب کنه البته درمورد دین وحجابم باهاش صحبت کنین که فقط گول ظاهرو نخوره شاید بنظرش بدون حجاب زن زیباتره