2777
2789
عنوان

لطفا بخونید عزیزان

131 بازدید | 28 پست

پسرم ۲۹ سال

فرض کنید پسر سالمی هستید نماز میخونید و خواب ائمه هم دیدین ، در این ۲۹ سال با هیچ دختری دوست نبودین ، بعد علم قران رو با علم امروزی مقایسه میکنید و کلیپ درست میکنید میزارید اینستگرام و پیجت کاملا مذهبیه

بعد هزارتا غریبه لایک میکنن

بعد میری دختر خالتو که ۶ سال ازت کوچیک تره به قصد اینکه اگه از این چیزا اطلاع نداره فالو میکنی ایمانش بیشتر بشه و این دختر نماز میخونه روزه میگیره . و در این ۱۵ ۱۶ سال کلا از پسرای فامیل فراریه دریغ از یه سلام خالی ، و عکس شهید رو بقل میکنه میگه رفیق شهیدم و از این حرفا کربلا مشهد فلان...

خلاصه فالو میکنی به قصد نیت دیده شدن پیجت و افزایش دانش طرف بلاکت میکنه 

چه معنی میده؟ 

بعد تو فکر بد میکنی ۴ ماهه ناراحتی میگی مشکل ما کجاست که طرف بلاکت کرده!!!

منظورم اینه چرا کسی خودشو بزرگ بین و خود شیفته میدونه و فکر میکنه فاطمه زهراعه؟

و از نظر من بلاک یعنی بی احترامی ، چه نمازی هست که انسان رو از خدا دور کنه بجای اینکه نزدیک کنه؟

حتی پیجش شخصی هم نبوده هیچی نداشته نه پست نه هایلایت نه عکس پروفایل هیچی ، اونم مذهبی داشته

ولی فالو کردی بلاکت کرده تو هم ۴ ماهه عصبی شدی 

احسنت برادر،اولا به همین شیوه ادامه بدین

دوما هم خودتونو ناراحت نکنید،همیشه و همیشه یه سری کار های دیگران به شدت بی معنیه  یا از روی غروره یا از روی نادانی...

اولا اصلا شما فامیلید یه مقدار باید حرمت فامیل نگه داشته بشه،

دوما هم شما مگر با چه قصدی فالو کردید جز نیکی،جز هدایت،جز افزایش علم؟..

خب؟!

پس بیهوده درگیر نشید اگر هم زیادی اذیت شدید یه پیام بلند رسمی بنویسید و بگید قصدتون از فالو کردن بد نبوده و هدف واقعی‌تان چی بوده

اجرتون با ابا عبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.