2777
2789
عنوان

چرا بچه های امروزی اینطوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 55 پست

چون زمان ما شاسی بلند و رفتن خارج و... نبود . 

اگه هم بود خیلیییی کم بود .

ما که در درو همسایه و فامیلا نداشتیم .

الان هست . بچه میبینه ناراحت میشه شروع میکنه به مقایسه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این به خیلی چیزها بستگی داره. هم محیط خود خانواده که این جور که شما میگید احتمالا بیش از حد همه چی فراهم بوده و پر توقع شده. هم این که احتمالا تو مدرسه ای بوده که همه از خانواده های سطح بالا بودن و این هم باعث بالا رفتن توقع و مقایسه شده. و گر نه خیلی از بچه های خانواده های متوسط هم الان رنگ سفر خارجی به خودشون ندیدن با این قیمت دلار.

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

اره والا من تازگیا سعی میکنم همه چیز فراهم نکنم یا حداقل به خاطر کارخوبی که انجام میده براش فراهم کنم .فک میکنم بیش ا  اندازه فراهم کردن خوب نیست .مثلا یه روز میگه بریم اسباب باری بخریم میگم باش ولی هیچی پدا نمیکنیم که نداشته باشه

واقعا چرا اینطوری شدن اونموقع پدر و مادر ها مثل الان نبودن که ولی ما همچنان شکر گزار و قدردان پ ...

برا اینکه زندگیای همه مثل هم بود

من یادمه خونه یکی میرفتیم یه طرف دیوار قفسه زده بودن پرررر از کتاب داستان. من ارزوم بود اونقد کتاب رو ققط میخوندم ولی فکر میکردم چون اینا زندگی شون متفاوت از تمام ادمهایی هست ک تا الان دیدم پس نباید دلم بخواد و رو این حساب هیچوقت درخواست نمیکردم. همیشه میدیدم دخترخاله و عمو هم چیزی اضافه یا کمتر از من ندارن دیگه

الان بچه میره خونه یکی تلویزیونش شش متر بزرگتره یکی شاسی بلند داره یکی اتاقش پر زرق و برقه و...خب دلش میخواد دیگه

دختر خاله من ۸ سالشه میگه کاش چین به دنیا اومدم که مجبور نبودم حجاب داشته باشم😐😐😐

اه دختر منم میخواد بچه شو کانادا دنیا بیاره ک بیچاره مجبور نباشه شال سر کنه🙄 حالا فک کن خانواده خودم ک فرامذهیی اند  دوستاشم ابتدایی اند ولی همه چادری اند نمیدونم از کجا یاد گرفته اینارو😬😬😬