2777
2789

پیش اومده جلوی جمع یچیزی بهتون بگن قلبتون یجوری بشکنه دردش رو تا پوست استخوان حس کنین :) 

تعریف کنید 

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

همسرم نیس رل بود جدا شدیم

با خواهرش پسرداییاش و رفیق خواهرش اینا رفتیم جشن یه جشن عمومی

من شالم افتادع بود

پیش همه گفت بی صاحابتو بزار تو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همسرم نیس رل بود جدا شدیمبا خواهرش پسرداییاش و رفیق خواهرش اینا رفتیم جشن یه جشن عمومیمن شالم افتادع ...

خوب کاری کردی جدا شدی ؛)

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم نیس رل بود جدا شدیمبا خواهرش پسرداییاش و رفیق خواهرش اینا رفتیم جشن یه جشن عمومیمن شالم افتادع ...

بیشعور تر از این آدمها نداریم ؛)

خوب کاری کردی جدا شدی ؛)

اونجا جدا نشدم:)

حتی بعد اون گفت جواب بی احترامی خواهر مادرمو بدی سرتو میبرم

جلو مادرش اینو بهم گفت

بازم جدا نشدم

من یه احمقم به پاش میموندم

براش مادری کردم و الان براش زن گرفتم💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اونجا جدا نشدم:)حتی بعد اون گفت جواب بی احترامی خواهر مادرمو بدی سرتو میبرمجلو مادرش اینو بهم گفتباز ...

خیلی خوب میفهمم دردتو؛) 

من امروز واسم همین مشکل پیش اومده خیلی دلم شکسته دوست دارم زمین باز شه برم تو :)

همسرم حرفی نمیزنه. فقط با رفتاراش اینکارم میکنه.

نمونش تو مراسم ختم مادربزرگش.

بعد مراسم میخواستن برن مزار.

من تازه عقد کرده بودم. همراه مادرم مهمونشون بودیم.

همسر خود من بقیه رو سوار ماشین کرد برد.

نگفت همسرم مهمون ماست و مونده اینجا.

با مادرم تنها رفتیم مزار.

ماشالله خانواده همسرم همیشه طلبکار، اصلا براشون همچین موردایی مهم نیست.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟ 

همسرم حرفی نمیزنه. فقط با رفتاراش اینکارم میکنه.نمونش تو مراسم ختم مادربزرگش.بعد مراسم میخواستن برن ...

تازه این کارها عادیه براشون 

اصلا اول باید به خانواده نگاه کرد اونا هرچی باشن پسره هم همونه متاسفانه

خیلی خوب میفهمم دردتو؛) من امروز واسم همین مشکل پیش اومده خیلی دلم شکسته دوست دارم زمین باز شه برم ت ...

رفتیم کافه

از غذاش به خواهرش تعارف زد فقط

خودش برام سفارش داد منو رو داد دست خواهرش گفت برا اینم انتخاب کن:)

میفهمی درد بزرگیه عزیزدل یه خانواده باشی

یکی بیاد لهت کنه

رفتیم کافهاز غذاش به خواهرش تعارف زد فقطخودش برام سفارش داد منو رو داد دست خواهرش گفت برا اینم انتخا ...

من یک عمر از رفتارهای بابام متنفر بودم خیلی آدم پست بیشعور مسئولیت پذیری ندارع خلاصه آدم نیست ؛) 

حالا بیای خودت همچین مردی جلو راهت پیداش بشه

تازه این کارها عادیه براشون اصلا اول باید به خانواده نگاه کرد اونا هرچی باشن پسره هم همونه متاسفانه

والا عزیزم من اصلا راضی به ازدواج نبودم.

به خاطر خانواده این کارت کردم.

وگرنه واقعا با تجربه ای که دارم عمرمان با همسرت با خانواده ش هم وصلت میکنی.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟ 

من یک عمر از رفتارهای بابام متنفر بودم خیلی آدم پست بیشعور مسئولیت پذیری ندارع خلاصه آدم نیست ؛) حال ...

وای خیلی بده خیلی