2777
2789
عنوان

چرا بچه های امروزی اینطوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 55 پست
من خودم چادریم دخترم شش سال و هشت ماهش هست  از الان میگه ایران چیه همه حجاب دارن من بزرگ شم می ...

انگار بچه های الان بیشتر متوجه این چیزا هستن

یعنی نمیشه مجبورشون کرد

دخترخاله منم اصلا چیزی سر نمیکنه ریزه پیزه هم هست ولی از بچگی هی به فکر حجابه خالم میگه به زور مقنعه سر میکنه خارج مدرسه سری درمیاره مقنعشو

یه بار رفتیم قم روسری خالم سرش کرد همش کلافه بود غر میزد😅😅

من خودم چادریم بنظرم باهاش مخالفت نکنین این اجازه رو بهش بدین خودش مسیرشو انتخاب کنه البته درمورد دی ...

درسته اگه اجبار باشه اون حجابی که قراره باشه هیچ ارزشی نداره 

دایی خودم خیلی غیرتیه دختر داییم از چادر متنفره ولی به اجبار باباش سر میکنه بهم میگه وقتی بابام.نیس و با دوستام میرم بیرون در میارم

خب چه کاریه ادم بخواد بچه شو دورو بار بیاره!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگار بچه های الان بیشتر متوجه این چیزا هستن یعنی نمیشه مجبورشون کرد دخترخاله منم اصلا چیزی سر نمی ...

😂😂😂بچه های این دوره زمونه بیش تر از نشون می فهمن

بخاطر تاثیرات اینستا و ماهواره هاس بچه ها که درک ندارن نمیفهمن فقط خودشون مقایسه میکنن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
درسته اگه اجبار باشه اون حجابی که قراره باشه هیچ ارزشی نداره  دایی خودم خیلی غیرتیه دختر داییم ...

دقیقا مشکل اینجاس شما راهی که بنظرت درسته رو با بچه درمیون بذار اگه قانع نشد بذار زندگی کنه خود پیامبرم اسلامو به کسی تحمیل نکرد 

انگار بچه های الان بیشتر متوجه این چیزا هستن یعنی نمیشه مجبورشون کرد دخترخاله منم اصلا چیزی سر نمی ...

ماها اصلا نمیفهمیدیم هرچی مامان بابامون میگفتن میگفتیم چشم!!

راستش الان که چادر سرمیکنم هم عادت کردم هم دوست دارم یعنی اجباری هم نیس که حتما سر کنم

اما از بچگی منو مامانم مجبور کرد سر کنم اینقدر بدم میومد با بقیه فرق داشتم  تو کل فامیل پدری و مادری تنها بچه چادری من بودم😣جرات مخالفت هم نداشتم

ماها اصلا نمیفهمیدیم هرچی مامان بابامون میگفتن میگفتیم چشم!! راستش الان که چادر سرمیکنم هم عادت کرد ...

😔😔😔

البته این درست نیست کسی به خاطر ظاهر یا پوشش متفاوت باشه بالاخره همه جور آدم هست باید روابط اجتماعی و دوستانه رو برقرار کرد صرف نظر از این چیزا

ولی خب آدم این چیزا رو خودش باید قبول کنه واقعا اجباری بودنش ظلمه😔

متاسفانه بچه های امروزی لوس ننر بار اومدن من خودم خیلی بچه ها رو دوست دارم خیلی زیاد ولی گاهی حالم از این همه حماقت لوس بودن بهم می خوره مثل پسر لش هایی میمونن تا حالا کارگری نکرده بی شعور مزخرف میگه با اون اختراعات مزخرف یا 24گیم بازی میمنه تو که گیم بازی می کنی حق نداری به عروسک بازی دخترها گیر بدی