2777
2789
عنوان

دوستی همش میگه بقیه از خوشگلترن

106 بازدید | 13 پست

چیه واقعا ؟ 

هر وقت پیشش هستم فقط دد مورد اینکه بقیه خوشگلترن موفق ترن بقیه پولدارن ازدواج کردن

ما بدبختیم و... صحبت میکنه 

واقعا این آدم سمی نیست ؟‌😑

چرا هست مثل یکی از دخترای فامیل ما بامنم زیاد حرف میزد 

وای همه پولدارن اینجوری ان ما نداریم  

نمیدونم چرا خودشو بمن میچسبوند  

دیگ  حذفش کردم با اینک صمیمی بودم

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هست مثل یکی از دخترای فامیل ما بامنم زیاد حرف میزد وای همه پولدارن اینجوری ان ما نداریم نمیدونم ...

من کلا یکی اینجور میگه چون میدونن بدم میاد سریع میگن ببخشید منظورم خودمم😂

چرا هست مثل یکی از دخترای فامیل ما بامنم زیاد حرف میزد وای همه پولدارن اینجوری ان ما نداریم نمیدونم ...

اینم خودشو به من می‌چسبونه 

اصلا نه بهش زنگ میزنم نه پیام میدم ولی منو ول نمیکنه 

تجربتو دارمشدید باعث کاهش اعتماد بنفسنخب یکی نیست بگه تو بگو (خودم) نگو (ما)

منم اعتماد به نفسم میاد پایین واقعا 

بعد من واقعا تو زندگیم هر جا از دستم بر میومده تلاش کردم 

دیگه چیزایی که دست خودم نیست رو چکار کنم 

خودش به شدت آدم تنبلیه و هیچکاری نمیکنه 

فقط بقیه خوبن ما بدبخت و فقیر و زشت و..‌ 😐

سمیه

اگه وقتی کنارشی احساس خوبی نداری یعنی سمیه

ارتباطتو با اینطور افراد که فقط از بدبختی حرف میزنن و سعی میکنن انرژی منفی رو به بقیه منتقل کنن دوری کن قبل از اینکه دیر بشه

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

منم اعتماد به نفسم میاد پایین واقعا بعد من واقعا تو زندگیم هر جا از دستم بر میومده تلاش کردم دیگه چی ...

چون خودش از دستش کاری برنمیاد میخواد خودشو بچسبونه بهت و بگه توام مثل اونی

اینطوری توام ناخواسته‌ اعتماد بنفستو از دست میدی و کم کم میشی یه آدم مثل خودش ازش دوری کن :)

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

منم اعتماد به نفسم میاد پایین واقعا بعد من واقعا تو زندگیم هر جا از دستم بر میومده تلاش کردم دیگه چی ...

همون بخدا زور داره به ادم

تو حتی تماما ویژگی اون افرادی که راجعشون میگه هم داشته باشی

بازم دوستت میگه که اره اونا خوبن ما فلانیم

یبار تو روش بگو اگه تکرار کرد قطع ارتباط کن

حیفه روز و روحیتو با همچین ادمایی خراب کنی

سمی و منفی گرا ..دوری کن ازش از قدیم گفتن کمال همنشین در من اثر کرد ‌

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو